Acasă Stirile zilei EVENIMENT: Festivalul Bucurestii lui Caragiale. Afla aici DETALII!

EVENIMENT: Festivalul Bucurestii lui Caragiale. Afla aici DETALII!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Festivalul este organizat cu ocazia Centenarului Caragiale (100 de ani de la disparitia marelui dramaturg) si se desfasoara sub motto-ul “100 de ani – 100 de spectacole – 100 de personalitati”.

Acesta are loc pana pe 20 septembrie in doua locatii: Centrul Istoric – Piata Sfantul Dumitru si Gradina Pariziana – Str. Prof. Mihail Georgescu nr. 24 (Hala Traian), la Conu’ Iancu.

In centrul istoric, scena festivalului „Bucurestii lui Caragiale” este amplasata in aer liber la intersectia strazii Franceza cu strada Postei.

Evenimentul ofera publicului bucurestean accesul liber la 100 de manifestari culturale ce vor reinvia operele lui Caragiale si care vor fi sustinute de peste 100 de artisti din toate generatiile, in fiecare seara, de marti pana duminica.

Pe tot parcursul festivalului Bucurestii lui Caragiale, la spectacolele care se vor juca pe scena amplasata in aer liber din Centrul Istoric, toti copiii vor fi intampinati cu dulciuri oferite gratuit de Asociatia Telefonul Copilului.

Participanti: Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Masca, Teatrul Nottara, Opera Nationala Bucuresti, Centrul de Creatie Arta si Traditie, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, Muzeul National al Literaturii Romane, Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Circul Globus, Biblioteca Academiei si Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic.

Pentru mai multe informatii despre locatii, adrese, spectacole, artisti si program, intrati pe site-ul evenimentului:
www.festivalcaragiale.ro