Acasă Stirile zilei Social Mesaj sfasietor după moartea unuia dintre militarii din elicopterul prabusit la Constanta:...

Mesaj sfasietor după moartea unuia dintre militarii din elicopterul prabusit la Constanta: „Tati a plecat sa salveze ingerasii cu aripioarele rupte”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fetita de 4 ani a lui Sergiu Bosoi, maistru militar cls. a II-a, 37 de ani, scafandru marin, salvator pe mare, tatăl a doi copii, care şi-a pierdut viaţa în urma prăbuşirii elicopterului plecat în căutarea aeronavei MiG, spune că tatăl său este un supererou care acum salvează îngerașii cu aripioarele rupte, transmite Dobrogea.tv.

Soacra lui Sergiu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:

„Dragul meu Sergiu, ai lăsat în urmă multă durere. Părinți îndurerați, un frate care ar face orice pentru tine, o soție care își va lua rolul și de tată și de mamă și două fetițe. Una de un an și jumătate care strigă după tata, tata și cealaltă care a împlinit patru anișori și spune că tati este un super erou plecat să salveze îngerașii cu aripioarele rupte.

Azi, mâine le mințim!!! Dar până când stă tati în misiune? Până când? Până când???

Știi??? Câtă lume te iubește și au rămas fără cuvinte?

Nici eu nu îmi găsesc cuvintele să o încurajez pe Ionela. Dar știu că de acolo de sus o vei sprijini și o vei ajuta să ducă mai departe planurile voastre.

Dumnezeu să te odihnească în pace, copil cu suflet bun”, a scris soacra lui Sergiu pe o rețea de socializare.

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare.

„Adio Sergiu! Nu pot să cred… Un prieten adevărat, săritor, un om deosebit, sufletist și nu în ultimul rând familist. A fost o onoare să fim prieteni… Dumnezeu să te ierte! Drum lin către îngeri”

„De ce? De ce?…e viața, soarta atât de crudă? De ce acum?…când familia ta frumoasa îți era scut, iubire, fericire…când realizările profesionale erau deosebite… Dumnezeu te-a vrut la el…și totuși… DE CE? Aveai viața înainte, aveai multe de făcut, trebuia să-ți vezi fetițele crescând…să te bucuri de toate… E nedrept ce ți s-a întâmplat, dar suntem… neputincioși în fata unei astfel de nenorociri.. Drum lin spre o lume mai bună , Sergiu! Să-i veghezi de acolo pe cei ce i-ai lăsat în lacrimi de durere. Condoleanțe familiei și putere!”

„Un baiat deosebit respectos și muncitor,cum rar mi-a fost să văd!! Am avut plăcerea să-mi petrec cei mai frumoși ani din copilărie alături de el!! Pierderea lui a căzut ca un șoc ptr mine!! Sincere Condoleanțe familiei!! Dumnezeu să-l ierte!!!”

„Dumnezeu sa te aibe în pază drag coleg…rămân cu amintirea frumoasă a strângerii de mână pe 24 februarie 2022/Mangalia. Condoleanțe familiilor”

„Fratele meu…m-as fi rugat pentru tine sa fi bine.. dar stiu ca e de prisos..asa ca ma rog pentru familia ta suberba, pentru fetele tale scumpe..ingeri pe pamant si pentru sotia ta minunata. Ma rog sa fiti puternice sa treceti peste aceste clipe grele.. dar sa nu uitati niciodata cine a fost Sergiu. Eu personal nu am sa va uit niciodata si voi face tot posibilul sa va fiu alaturi tot restul vietii mele. Dumnezeu sa-l odihneasca în pace!”, mai scrie sursa citata.