Acasă Life 3 lucruri de care sa tii cont cand aplici parfumul

3 lucruri de care sa tii cont cand aplici parfumul

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nu exista reguli atunci cand vine vorba de parfumul ales deoarece acest aspect tine de gusturile fiecarei persoane, insa este indicat sa tii cont de cateva lucruri atunci cand il aplici.

In primul rand, nu aplica parfum dupa ce te-ai dat pe piele cu un ulei sau cu o lotiune pentru corp, intrucat substantele chimice din compozitia parfumului pot interactiona cu cele din produsele de ingrijire corporala. Astfel, mirosul parfumului poate fi alterat cu usurinta, devenind neplacut si “intepator”.

De asemenea, atunci cand aplici parfumul la incheietura mainilor, nu le freca pentru ca risti sa distrugi moleculele din compozitia parfumului care sunt responsabile de intensitatea si rezistenta mirosului. Altfel, vei observa ca parfumul nu mai miroase atat de puternic si nici nu mai are acelasi miros ca cel din sticluta.

In cazul in care folosesti apa de parfum, pulverizeaza o singura data pentru ca mirosul este mult mai puternic,in comparatie cu cel provenit de la apa de toaleta. Este de preferat ca atunci cand te dai cu apa de parfum sa pulverizezi in aer, dupa care sa treci prin particulele fine.