130 milioane de dolari celui care va reusi s-o convinga sa spuna da propunerii in casatorie

Un miliardar din Hong Kong, Cecil Chao, ofera 130 milioane de dolari omului care o va lua in casatorie pe fiica sa lesbiana, Gigi, scrie South China Morning Post. Astfel, miliardarul a dublat oferta sa initiala, anuntata inca din 2012.

La prima incercare de a-si marita fata au raspuns apelului aproximativ 20.000 de oameni: toti l-au contactat pe Chao declarandu-i intentiile. Fiica miliardarului a refuzat ideea casatoriei cu un barbat. Acum, Gigi Chao se opune din nou intentiei tatalui sau.

Click pe aceeasi tema:  Avril Lavigne: LOGODNA cu solistul trupei NICKELBACK

Comentand cu privire la aceasta situatie, Gigi Chao, in varsta de 33 de ani, care conduce o fundatie de caritate si este o activista pentru drepturile homosexualilor, a declarat ca nu este suparata pe tatal sau, pentru ca stie ca vrea doar ca ea sa fie fericita, dar nu intelege ca este homosexuala.

Partenera de viata a lui Gigi Chao, cu care se afla intr-o relatie romantica de noua ani, a fost furioasa la aflarea ofertei tatalui prietenei sale. Potrivit news.com.au, in 2012, cuplul s-a casatorit in secret in Franta.

Click pe aceeasi tema:  Iadul pe pamant in Paris! Explozii si incidente armate langa stadionul unde se juca Franta - Germania!

 

spre