Acasă World 130 milioane de dolari celui care va reusi s-o convinga sa spuna...

130 milioane de dolari celui care va reusi s-o convinga sa spuna da propunerii in casatorie

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un miliardar din Hong Kong, Cecil Chao, ofera 130 milioane de dolari omului care o va lua in casatorie pe fiica sa lesbiana, Gigi, scrie South China Morning Post. Astfel, miliardarul a dublat oferta sa initiala, anuntata inca din 2012.

La prima incercare de a-si marita fata au raspuns apelului aproximativ 20.000 de oameni: toti l-au contactat pe Chao declarandu-i intentiile. Fiica miliardarului a refuzat ideea casatoriei cu un barbat. Acum, Gigi Chao se opune din nou intentiei tatalui sau.

Comentand cu privire la aceasta situatie, Gigi Chao, in varsta de 33 de ani, care conduce o fundatie de caritate si este o activista pentru drepturile homosexualilor, a declarat ca nu este suparata pe tatal sau, pentru ca stie ca vrea doar ca ea sa fie fericita, dar nu intelege ca este homosexuala.

Partenera de viata a lui Gigi Chao, cu care se afla intr-o relatie romantica de noua ani, a fost furioasa la aflarea ofertei tatalui prietenei sale. Potrivit news.com.au, in 2012, cuplul s-a casatorit in secret in Franta.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos