Acasă Life Dezvoltare Personala 12 motive pentru care sufletele batrane nu isi gasesc cu usurinta un...

12 motive pentru care sufletele batrane nu isi gasesc cu usurinta un partener!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Toti ne dorim iubirea si dragostea unui partener, dar pentru unii dintre noi acest lucru este mai greu de atins. Vezi de ce un suflet batran are mai multe obstacole in calea sa.

1. Au un simt al identitatii puternic

stiu cine sunt, iar asta insamna ca stiu cu exactitate ce isi doresc si ce nu. Acest lucru poate fi fantastic, deoarece alegerea este una inteleapta insa de multe ori sunt destul de pretentiosi.

2. Intuitia lor exagerata poate strica relatiile

Cum sunt persoane inteligente, intuitia vine de la sine, astfel isi vor face foarte multe griji sau isi vor da cu parerea de atatea ori, pana cand ii vor obosi pe parteneri.

3. Sunt prea atasati

Ajung sa puna prea mult suflet in relatii cu oamenicare nu isi doresc sa le fie parteneri pentru intreaga viata.

4. Au un scop maret, la care nu renunta.

De multe ori isi doresc sa realizeze multe in plan profesional si abia apoi in cel amoros ajung sa fie pretentiosi si nu mai accepta iubirea cu usurinta.

5. Accepta doar suflete pereche

Pentru ei relatia pura consta intr-un partener care sa le fie suflet pereche. Nu sunt dispusi sa faca compromisuri si astfel ajung sa ramana singuri.

6. Pot simti pasiunea dar nu si compatibilitatea.

Ei simt profund iar cei din jur ii privesc fascinati, insa au nevoie de compatibilitate pentru a incepe o relatie.

7. Nu isi doresc sa cunoasca oameni in moduri noi de socializare

Chiar daca nu au nimic impotriva mediului online, totusi nu isi doresc sa gaseasca acolo partenerul de viata.

8. Pot vindeca oameni si atrag persoanele care au nevoie de ajutor.

Da, atractia este reciproca. Nimic nu este mai frumos decat un suflet batran care atrage un suflet neajutorat. Totusi, trebuie sa se faca o diferenta intre o relatie de prietenie si una de iubire.

9. Nu le plac jocurile

Pentru sufletele batrane intalnirile sunt plictisitoare si nici nu se simt confortabil sa se poarte diferit doar pentru a impresiona pe cineva.

10. Au standarde ridicate

Au mari asteptari de la propria persoana, asa ca asteapta mult si de la partener. Totusi, trebuie sa invete sa accepte si calitatile persoanei in cauza si sa nu judece prea aspru.

11. Au un bagaj

si aici ma refer la cel al amintirilor. De cele mai multe ori, cand ajung sa intre intr-o relatie vin insotiti de un bagaj, pe care il vor deschide mereu si mereu. Partenerul se poate satura la un moment dat de aceste amintiri.

12. Simt teama la fel de intens precum simt iubirea

Raportul de iubire este acelasi cu cel al fricii de a nu pierde partenerul sau de a nu fi suficient de bun pentru partener. Ei nu doar ca iubesc intens, ci simt totul intens.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos