Acasă Stirile zilei Social Dan Diaconescu s-a mutat cu OTV-ul la Vatican de unde va emite...

Dan Diaconescu s-a mutat cu OTV-ul la Vatican de unde va emite prima emisiune dintr-o garsoniera! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Diaconescu se lauda ca a cumparat o televiziune din Italia, una din Spania si a luat o licenta si in Marea Britanie.

„Voi emite in curand, dintr-o tara a Uniunii Europene”, a spus Dan Diaconescu intr-o interventie telefonica la B1 TV, in emisiunea Sub semnul intrebarii, realizata de Robert Turcescu.

De unde va emite noul OTV?

„De pe teritoriu international, ca Europa Libera. Am luat un post de televiziune in Italia, unul din Spania și am obtinut si o licenta prin satelit in Marea Britanie. Semnalul va pleca, tehnic vorbind, va pleca din Londra, indiferent de unde emit, poate fi Spania si Italia, va fi pe Eutelsat 16. Este un satelit pe care sunt transmise mai multe televiziuni romanesti, 26. Emisia DDTV a fost suspendata de marii cablisti la cererea mai marilor tarii. Ma astept ca Victor Ponta sa ii sune pe operatorii de cablu si sa-i roage sa nu ma preia. Asa ca m-am pregatit si pentru aceasta situatie, am cumparat antene prin satelit si daca va fi nevoie le voi oferi tuturor romanilor ca sa poata receptiona postul OTV. Am facut o comanda de receivere, de antene, pentru romanii care vor OTV. Romanii o sa aiba astfel 30 de posturi gratis, plus OTV. Noi am putea emite chiar din aceasta seara”.


Studiourile unde vor fi?

Diaconescu: Daca deschidem un punct de lucru, putem face un punct de lucru și la Bucuresti, nu Budapesta, nu Budapesta. Cred ca voi fi un trend setter. Dupa mine, pun pariu ca in sase luni si alte televiziunii o sa se mute in alte tari. In afara licentele nu costa nimic, iar ciocoii din aceste tari nu vor putea sa ma amendeze sau sa-mi inchida televiziunea. In aceste tari sunt doar patru taxe, fata de Romania, unde sunt 86 de taxe.

Va avea emisiune?

„Voi avea emisiune in fiecare seara, de la ora 20.00, ora Romaniei, pana spre dimineata.” Prima emisie va fi de pe teritoriu Vaticanului. Avem acolo o garsoniera cum aveam in Piata Romana, a mai spus Dan Diaconescu in interventia de la B1 TV.