Numarul locuintel tale reprezinta o entitate informational-energetica, care primeste sau respinge pe toti cei care patrund in spatiul sau.

 

Diversi numerologi au reusit sa gaseasca predispozitiile si rezonantele vibratiilor numerelor de la 1-9, caci prin 10 ne reintoarcem la 1 ( 1+0=1).

1. Locatar cu idei avansate, lider, conducator. Cadre militare, politisti, chirurgi, judecatori, patroni,cercetatori. Relaxare fizica, dar neliniste mentala, intelectuala. Spatiu destinat unui individ activ.Nepropice lenesilor, comozilor, diplomatilor.-Stihia dominanta este focul, deci riscuri de incendii. Apartamentul care poarta amprenta lui 1 nu ingaduie pompieri, sau alte meserii in legatura cu focul. Nu e bine sa existe arme de foc sau arme care se aseamana cu cifra 1 (cutit, bata, surubelnita). Este indicat ca la plecare sa fie deconectate aparatele electrice. Este benefica existenta unui simbol al soarelui sau al leului. Ziua favorabila musafirilor este duminica.Benefice culorile aurii, galben, portocaliu. Numarul invitatilor sa dea un numar impar. Sa existe intr-un colt un rubin sau diamante, aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.