Ziua si plecarea din PSD! Inca un deputat social democrat sare in barca lui Ponta! "Partidul a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast"

Dupa Mihai Tudose si Georgian Pop, inca un "ales" PSD, mai exact o "aleasa" paraseste partidul si se inscrie in Pro Romania. Deputata Oana Silvia Vladuca si-a anuntat vineri, pe Facebook demersul, lansand, la fel ca si colegii sai migrati la Ponta inaintea ei acuzatii dure la adresa lui Dragnea.

"Foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum doua decenii si-au incetat valabilitatea de cand partidul a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast.

In atare conditii, am avut de cumpanit cu privire la parcursul de urmat si AM HOTaRaT Sa Ma ALaTUR LUI VICTOR PONTA sI PRO ROMaNIA! Nu e deloc usor sa o iau de la capat, dar sunt puternica si nu ma feresc de munca. Asa am crescut de mica si asa am inaintat in viata", scrie pe Facebook deputata.

Deputata (provenita din Dambovita, fief al lui Adrian tutuianu) se mai plange, in postarea sa, ca "Partidul Social Democrat a fost ocupat si luat in posesie de un personaj care face mult rau partidului si, prin extensie, tarii".

„Liviu Dragnea a pierdut orice busola a moralitatii si realitatii inconjuratoare si functioneaza astazi pe baza de teroare. El insusi posedat de anumite spaime, isi transfera lacomia si disperarea in gesturi politice, unele cu repercusiuni la nivel de functionare a statului roman. Din aceasta categorie au facut parte si ordinele de eliminare din PSD a lui Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Adrian tutuianu, Marian Neacsu si altii, ordine pe care i le-au dus la indeplinire cateva personaje contextual-credincioase, fara repere morale de niciun fel.

Toate subiectele nationale sunt transformate in rafuieli personale ale liderului PSD cu….oricine. Vedeti tema Justitiei (o dezbatere extrem de necesara) si cum a fost ea maculata prin atingerea de catre Liviu Dragnea.

Am fost extrem de dezamagita fata de modul in care a fost exclus din partid presedintele PSD Dambovita, Adrian tutuianu, pentru delict de opinie. Daca un lider de talia sa, care a reusit rezultate politice pe care multi (chiar din partid) nici nu le visau, a fost eliminat astfel, ce raportare mai pot avea membrii simpli? in PSD, pare ca a fost confiscat dreptul de a gandi. Cine vorbeste altfel decat o fac liderul si cativa din camarila sa e vinovat si trebuie sa plece", scrie deputata.

Vladuca mai sustine ca demisia sa este „o delimitare de actuala conducere a PSD, care a transformat partidul intr-o moneda imorala prin care se negociaza orice, inclusiv libertati”.

„Ma delimitez de Liviu Dragnea, nu si de poporul psd-ist, oameni simpli si de buna credinta, primari onesti si muncitori, care nu au nicio legatura cu moravurile stapanului. Lor o sa le vorbesc in continuare, cu ei o sa ma vad in continuare si pe multi ii astept alaturi de noi.

P.S: Despre PSD Dambovita voi vorbi cu alte ocazii. Atat doar, caci am pastrat in mine amaraciunea asta: nu am crezut niciodata ca un membru simplu (nu mai spun deputat sau altceva) poate sa fie umilit in fata primarilor, a colegilor sai asa cum a inteles doamna Rovana Plumb sa procedeze cu mine, Carmen Holban sau Titus Corlatean. Vremurile se schimba si se intorc”, adauga Vladuca.

1 feb 15:07Cap Limpede