Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii, a vorbit pe pagina personala de Facebook despre conditiile in care si-a trait ultimele zile un bolnav de cancer, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Fostul ministru al Sanatatii a atasat si imagini din camera de spital, iar din poze reiese clar ca un furtun subtine introdus pe geam in salon.

„In conditiile de mai jos si-a petrecut ultimele zile un barbat de 37 de ani. A avut alaturi un medic oncolog care l-a ajutat sa lupte si sa spere pana la capat, un medic care a incercat tot ce putea incerca, pentru ca Dan sa mai castige timp. Romania, martie 2018. Pacienti si personal medical trebuie sa lupte cu o afectiune precum cancerul, in astfel de conditii… PS Prin furtunul negru de la fereastra ajungea, de undeva de la parterul cladirii, prin exterior, oxigen. Romania, martie 2018. tara cu cea mai mare crestere economica din Europa. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova. Clinic, adica spital universitar, ca sa ne intelegem“, a scris, luni, pe Facebook, fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.