VISELE ne prezinta FRAGMENTE din VIETI ANTERIOARE! Suntem „antrenati” pentru MOARTE!

Visele ne introduc intr-o lume diferita, unde ne sunt prezentate fragmente si parti din vieti anterioare, ceea ce este tradus de un filosof grec ca o pregatire pentru moarte.

In timpul somnului, ne pierdem constiinta animala. In invataturile societatilor secrete, aceasta din urma, numita spirit, este infatisata ca plutind in afara corpului, in vreme ce dormim.

Faptul are doua consecinte majore. In primul rand, in lipsa elementului animal, trupul revine la starea vegetativa. Fara a mai fi secatuite de framantarile constiintei animale sau de efectele istovitoare ale gandirii, functiile organice controlate de elementul vegetal sunt revigorate. Ne trezim odihniti si inviorati.

In al doilea rand, detasat de perceptiile senzoriale ale corpului, spiritul intra intr-o stare alterata de constiinta, o patrundere in lumea spiritelor sublunare. In vise, percepem lumile spirituale, fiind abordati de ingeri, demoni si de spiritele celor morti. In vise, pot aparea imbolduri din partea spiritelor, fragmente din vietile trecute si chiar amintiri ale unor episoade din istorie. In cel mai adanc somn, al treilea ochi se poate deschide si atunci privim in lumea spiritelor, dar cand ne trezim, uitam tot.

Menippus, filosof grec, vorbeste in scrierile sale despre pregatirea noastra, in ceea ce priveste separarea elementului animal de cel vegetal. Oamenii erau supusi unei perioade de post, mortificare si exercitii mentale solitare. Dupa aceasta erau obligati sa treaca o apa inot, sa treaca prin foc si gheata. Apoi erau aruncati intr-o groapa cu serpi, iar pieptul le era taiat de-a latul cu o sabie, pentru ca sangele sa curga. Experimentand astfel adancurile fricii, persoanele erau pregatite pentru cea mai rea soarta care ii astepta, atat in viata cat si dincolo de moarte.

Click pe aceeasi tema:  Un inginer american a inventat un aparat cu care poate comunica cu mortii!

La fel de importanta era pregatirea pentru moarte, moment in care animalul se desprinde de vegetal. Astazi definim aceasta stare prin sintagma experienta dupa moarte. Subiectii experimentelor erau convinsi ca moartea nu reprezinta sfarsitul. Persoanele care invata sa viseze constient, cele care au capacitatea de a gandi si de a-si impune vointa in timpul somnului, asa cum facem de obicei in timpul starii de veghe, pot dobandi puteri considerate astazi supranaturale.

Daca puteti visa constient, inseamna ca in curand va veti putea deplasa dupa voie in lumea spiritelor, comunicand liber cu spiritele celor decedati si cu alte fiinte neintrupate. Veti putea afla ce va rezerva viitorul, in modalitati care altfel nu v-ar fi accesibile. Veti putea calatori in alte regiuni ale universului material si veti vedea ce se intampla acolo unde nu sunteti prezent fizic, asa-numitele calatorii astrale.

Paracelsus, marele initiat din secolul al XVI-lea, poate fi numit parintele medicinei experimentale si al homeopatiei. El sustinea ca poate vizita alti oameni in visele lorIn India, dar si in tehnicile aplicate de preotii templelor egiptene, influenta mentala era folosita in scopuri pozitive. Cu timpul influenta mentala a fost folosita pentru aparare sau ca arma de atac.

In Egiptul antic, simbolul celui de al treilea ochi, sub forma unei cobre incolacite, desenat pe frunte, simboliza ca acesta poate tasni si lovi ceea ce percepe. Alchimistul Helmont spunea ca un om poate sa ucida un animal privindu-l fix vreme de 15 minute.

Click pe aceeasi tema:  Statia Spatiala Internationala se pregateste sa primeasca turisti cu viitoarele taxiuri spatiale! VIDEO

Europenii care au vizitat India au fost uimiti sa vada cum indienii le introduceau o stare de catalepsie, numai privindu-i.
Sunt celebre cazurile din India, cand privirea unui sarpe a putut sa cufunde intr-un somn profund privitorii.
Cand sarpele a fost impuscat, cei aflati in starea de somn profund, au simtit o lovitura in frunte. Exista intamplari in care oamenii care s-au intalnit cu lupii, au fost hipnotizati de privirea acestora, nemaiputand sa tipe sau sa fuga.

In timpul mortii, componenta animala pleaca odata cu cea vegetala. Componenta vegetala incorporeaza toate amintirile noastre. Rezulta ca, dupa ce murim, mor si amintirile. Spiritul face o trecere in revista a acestor amintiri, dupa care pleaca, eliberat de ceea ce a trait. Spiritul este purificat in purgatoriu, printr-un proces dureros. Este atacat de catre toti demonii care ii smulg toate dorintele impure, corupte, animalice, toate impulsurile negative ale vointei.

Spiritul parcurge un drum care trece prin mai multe sfere, care sunt din cristal si sunt pazite de demoni. Din sfera lunara, spiritul destrupat trece in sfera lui Mercur, apoi Venus si la final Soarele. Invataturile pe care le-am prezentat mai sus, sunt prezente in toate scolile de mistere antice.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

spre