Prim ministrul Viorica Dancila renunta la paginile de Facebook. Ea avea doua pagini, una in calitate de persoana privata si in inca una dedicata activitatii sale politice.

Paginile de Facebook ale lui Dancila inca erau active in momentul numirii sale ca premier. Acum mai sunt disponibile doar pagini false cu numele premierului. Cel mai probabil, paginile au fost inchise dupa ce consilierul de comunicare al lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu, s-a mutat la Palatul Victoria in calitate de consilier onorific.

Paginile lui Dancila contineau numeroase fotografii din activitatea sa politica. Cu siguranta, acestea au fost inchise pentru a fi „periate” de imagini sau situatii care ar putea deveni deranjante acum pentru premier. Presa a folosit numeroase imagini cu coafura lui Dancila pentru a o ironiza.

De asemenea, postarile recente de pe paginile lui Dancila aveau si numeroase comentarii critice la adresa relatiei dintre premier si presedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie Aktual24.

Premierul a aratat cum functioneaza relatia cu Dragnea: El cere, iar ea executa

Premierul a afirmat duminica, referindu-se la Formularul 600, ca, pana la 1 martie, Ministerul Finantelor Publice va gasi o solutie astfel incat cei care au venituri din activitati independente sa depuna o singura declaratie.

Domnul presedinte Liviu Dragnea a cerut in ultimul Comitet Executiv sa se prelungeasca termenul de depunere a Declaratiei 600 si, de asemenea, sa ramana un singur formular. in consecinta, am luat decizia, in prima sedinta de Guvern, sa prelungim termenul de depunere pana pe 15 aprilie, pentru a da posibilitatea Ministerului Finantelor Publice ca, pana pe data de 1 martie – deci inainte de termenul de 15 aprilie, cand trebuia depusa aceasta declaratie, dar si inainte de 25 martie, cand trebuia facuta prima plata – (…) sa propuna un model care sa prevada o singura declaratie si o singura plata anuala pe toti cei care au activitati independente. Deci pana la 1 martie avem o solutie”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.