Acasă Stirile zilei (VIDEO): PORUMBEII PAPEI de la Roma au fost atacati de o cioara...

(VIDEO): PORUMBEII PAPEI de la Roma au fost atacati de o cioara si de un pescarus

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Doi porumbei albi reprezentand simbolul pacii, care au fost lansati de copiii aflati langa papa Francisc, duminica, de la o fereastra din Vatican, au fost atacati de o cioara si de un pescarus.

Un pescarus si o cioara s-au napustit asupra celor doi porumbei albi, imediat dupa ce acestia au fost lansati de la fereastra Palatului Apostolic din Vatican, duminica, dupa rugaciunea saptamânala rostita de suveranul pontif, informeaza bbc.co.uk.

Zeci de mii de persoane au urmarit cu sufletul la gura zborul celor doi porumbei. Unul dintre ei si-a pierdut câteva pene dupa ce a fost atacat de un pescarus, reusind insa in cele din urma sa scape de agresorul inaripat. Celalalt porumbel a fost „ciugulit” in mod repetat de o cioara de mari dimensiuni.

Nu se stie deocamdata in ce stare se afla in prezent porumbeio. Inainte de acest incident, papa Francisc, vorbind de la fereastra Palatului Apostolic, a lansat un apel pentru pace in Ucraina, unde câtiva protestatari antiguvernamentali au fost ucisi in timpul unor lupte de strada.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos