VIDEO! Piatra INGA este singura MOSTENIRE care ATESTA ca EXTRATERESTRII sunt amestecati printre PAMANTENI!

Piatra Inga este singura mostenire ramasa de la de la hititi, fenicieni, atlanti sau extraterestri, care nu poate fi inteleasa nici de cei mai renumiti oameni de stiinta si arheologi prin complexitatea desenelor si mesajul codificat pe care il transmite.

De-a lungul timpului, arheologii au incercat sa stabileasca originea civilizatiei care a sculptat-o, scrie efemeride.ro. S-a vehiculat ca hititii au fost cei care si-au lasat amprenta asupra acestei pietre misterioase. Apoi, numeroase voci au sustinut ca este vorba despre fenicieni, atlanti sau chiar extraterestri. In consecinta, piatra Inga ramane si in ziua de astazi unul dintre cele mai complexe mistere cu care au avut de-a face cei mai multi dintre specialisti.

Click pe aceeasi tema:  DETALIUL care ii face pe BARBATII SCUNZI sa traiasca mai mult!

Este situata la marginea unui rau chiar in apropierea asezarii braziliene Inga. Marimile sale sunt de-a dreptul gigantice, pata avand nu mai putin de 24 de metri lungime, 3,5 metri inaltime si cantareste zeci de tone. Pe una dintre fete se inregistreaza 450 de sculpturi abstracte si care transmit un mesaj codificat posteritatii.

Sunt fete de personaje misterioase, multe cifre, animale, fructe, constelatii cum ar fi Orion si Calea Lactee, simboluri si glife inca nedescifrate. Sunt zeci de figuri ciudate amestecate, unele dintre ele cu coada, altele arata ca niste preotese sau zeite. Apoi sunt siruri de cupe care par sa sugereze curgerea timpului sau pur si simplu este vorba despre un calendar.

Vezi VIDEO AICI!

Entuziastii citeaza o veche legenda despre incasi care detineau multe secrete in ceea ce priveste modalitatea de topire a rocilor. Drept proba ei prezinta peisajul cu adevarat selenar din spatele ”Pietrei Inga”. Sunt stanci uriase, partial modelate, cu forme ciudate care te fac sa te gandesti la mister. Unii sustin ca numele de “Inga” ar putea decurge dintr-un termen portughez sau brazilian pentru “demon”. In plus, fata de sculpturile misterioase, site-ul e completat si de deschiderea unui muzeu local deoarece in zona au fost descoperite numeroase fosile de ”amoniti” si niste oase gigant ale unui dinozaur.

Click pe aceeasi tema:  LEGEA FIZICII, data peste cap! STEAUA NEUTRONICA ce nu ar fi trebuit sa existe, straluceste cat 10 milioane de SORI!

In spatele monumentului straniu se afla ceea ce localnicii numesc rocile selenare. Si acestea detin numeroase inscriptii, care nici pana in ziua de astazi nu au fost decodificate.

Arheologul italian-brazilian Gabriele D’Annunzio Baraldi a fost primul care a descoperit ca piatra Inga prezinta hartile a trei continente. Unul este Antarctica fara gheata, al doilea este Atlantida si Lemuria. Pe partea cealalta a pietrei, arheologul a identificat Europa cu Africa si numeroase orase pierdute din America de Sud.

Mai mult de atat, se pare ca simbolurile au legatura cu o civilizatie extraterestra, care a venit din Calea Lactee si a ajutat omenirea pentru a se dezvolta din punct de vedere tehnologic.

Sursa: efemeride.ro

spre