O vorba romaneasca spune ca mortii cu mortii si viii cu viii, dar mai exista si locuri in care oamenii sunt blestemati sa stea in mizerie impreuna adica si mortii si viii. Este vorba despre un buncar infect al Serviciului de Anatomopatologie din Spitalul Judetean Cluj, unde deputatul Emanuel Ungureanu a avut ocazia sa filmeze parca un film horror. Cam acestea sunt conditiile vazute si nevazute din spitalele din Romania.

„Urmariti cu atentie filmul groazei. De acesti oameni umiliti de managerul Susca si de Ministerul lui Olguta depinde diagnosticul corect pentru niste boli cumplite.
Ar trebui sa ne pese tuturor de faptul ca le-au scazut nejustificat veniturile cu sume cuprinse intre 600 si 1200 de lei. Riscam sa pierdem personal supracalificat care este platit in Romania de 8 ori mai putin decat in Occident. Actualul guvern comite un adevarat genocid.
Fac un apel la solidaritate cu toate categoriile de personal din sistemul sanitar nedreptatite de aplicarea aiuritoare a Legii 153. Este absolut incredibil in ce conditii mizere lucreaza acesti oameni. Sunt inca in stare de soc. Ar trebui ca in cel mai scurt timp aceasta sectie sa fie mutata intr-o cladire decenta.
DSP Cluj ce face? Noi, ce facem? Acest spital este al nostru, al tuturor, oamenii care lucreaza aici sunt in slujba noastra. Ne pasa?
Unii dintre ei au emfizem pulmonar si insuficienta respiratorie, nu mai pot lucra cu masca care ar trebui sa ii protejeze.
Fac un apel public catre Ministerul Sanatatii, Consiliul Judetean Cluj, DSP Cluj sa gaseasca solutii urgente pentru mutarea acestei sectii vitale in conditii decente.
Va rog din nou sa priviti cu atentie imaginile!”, a scris Ungureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.