Victor Ponta face praf discursul isteric al lui Dragnea! "Este cat un gainat fata de Iohannis. Tot va ajunge la inchisoare"

Victor Ponta a reactionat dur dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat, duminica, in sedinta Consiliului National ca este „securist” si ca fondat un „partid de securisti”.

„Liviu Dragnea uraste PRO Romania si pe mine pentru ca de noi ii este frica / pentru ca spre deosebire de alti oameni nu ne poate cumpara sau speria/ pentru ca fata de Orban sau USR noi stim si vrem sa facem Opozitie / pentru ca oamenii seriosi si de buna credinta scarbiti de ticalosia si paranoia lui vor veni la PRO Romania / pentru ca gasca lui de pedisti si peremisti resapati sunt detestati de popor / pentru ca in sondajele de opinie el este cat un gainat fata de Firea, Iohannis, Tariceanu sau Ponta si asta nu poate sa schimbe / pentru ca orice ordonanta de amnistie si gratiere adopta acum el va ajunge la inchisoare pentru vanzarea averii tarii prin Fondul Suveran si pentru ca indatoreaza tara cu zeci de miliarde de euro ! Spuneam in anii 2010-2015 ca atunci cand ma injura Basescu inseamna ca fac lucruri bune / cand ma injura Dragnea, valetul lui Basescu , e si mai bine!”, a scris Ponta pe Facebook.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Consiliul National al social-democratilor, ca partidul a fost supus „celui mai amplu si bine pregatit program anti”, adaugand ca a fost tradat de unii pe care i-a crezut colegi si camarazi.

Liderul PSD a afirmat ca a fost tradat de unii pe care i-a crezut colegi si camarazi si care acum fac parte dintr-un „partid securist, de securisti, pentru securisti.

„Partidul a fost supus celui mai amplu si bine pregatit program anti. S-a incercat dezbinarea noastra, sfasierea acestui partid, atat din interiorul nostru, cat si din exteriorul nostru, atat din interiorul guvernarii, atat din interiorul tarii, atat din exteriorul tarii. Am fost tradati de unii pe care i-am crezut colegi si camarazi cu noi, care au fugit cu alte partide, se inchesuie la un partid securist, de securisti, pentru securisti. Am fost de asemnea loviti de cei de la care ar fi trebuit sa apere democratia, statul de drept, ca apara drepturile si libertatile funamentale ale omului. Vorbim de un asalt furibund la adresa premierului, la adresa guvernului, la adresa partidului, la adresa mea, a lui Calin, la adresa celor odata dislocati ar putea sa conduca la o cadere a guvernului. De fapt asta este una din mizele principale”, a declarat Liviu Dragnea.

17 dec 11:39Cap Limpede