Victor Ponta a dezvaluit luni, intr-un interviu la Digi24, ca are aceleasi probleme de sanatate cu care se confrunta si Liviu Dragnea. „Am inteles azi ca are branule si m-am gandit ca pe mine nu m-a tratat nimeni pentru coloana cu perfuzii, cu branule. Nu cred ca ai nevoie de perfuzii. E o chestie un pic caricaturala”, a spus Ponta.

„Romanii spun ca au doua prioritati, infrastructura si sanatate, in acest weekend am vorbit despre infrastructura prin initiativa foarte smart a domnului de la Suceava si despre sanatate, a domnului Dragnea.

Sunt dintre multii romani si cetateni ai planetei care are probleme cu vertebrele, discurile de la coloana. Singura persoana care stie ce boala are si unde se afla e Codrin Stefanescu.

Am inteles azi ca are branule si m-am gandit ca pe mine nu m-a tratat nimeni pentru coloana cu perfuzii, cu branule. Nu cred ca ai nevoie de perfuzii. E o chestie un pic caricaturala.

Poate nu a vrut ieri sa mearga la Braila, poate n-a vrut azi la proces, dar procesul va continua. Sau poate ca nu vrea sa mearga la conferinte din Sibiu, Brasov, Cluj, unde poate nu e foarte popular si s-ar putea sa aiba probleme.

Starea de sanatate a lui Dragnea e problema lui, ii uram sanatate. Acum, toata tara e blocata in discutia despre dosarul lui Dragnea.

De doi ani si doua luni vorbim de dosarul lui Dragnea. Dragnea e un campion mondial la tras de timp, e un caz mai cunoscut decat Dragnea e Berlusconi, cred ca Dragnea a intrat in top direct pe locul doi”, a declarat la Digi24 Victor Ponta.

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor a anuntat, luni, ca Liviu Dragnea risca sa ramana paralizat din cauza problemelor de la coloana vertebrala. Problemele lui Dragnea au aparut, brusc, inainte ca procesul sau sa intre in faza finala.

„Dupa examenul RMN, s-au constatat trei leziuni la coloana vertebrala. O leziune in zona cervicala, doua leziuni in zona lombara. Din cele trei leziuni, una este cu fragment de os dislocat, iar acesta se poate deplasa spre maduva. Acest fapt va agrava diagnosticul si poate pune problema unei interventii chirurgicale rapide. Liviu Dragnea are, in continuare, dureri, face infiltratii pentru eliminarea acestora, si i se administreaza si un alt tip de tratament”, a declarat Radu Tudor.