Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, i-a indemnat sambata pe tinerii social-democrati, reuniti la Slatina pentru Conferinta de Alegeri a TSD Olt, sa fie pregatiti sa mearga din nou la Bucuresti pentru a spune ca “nu conteaza doar cateva mii de oameni care se strang in Piata Victoriei”, relateaza Agerpres.

Stanescu a apreciat mobilizarea PSD Olt pentru mitingul organizat de partid in ziua de 9 iunie, la Bucuresti.

“Organizatia de la Olt n-a raspuns niciodata asa de bine la un asemenea mare eveniment pe care PSD l-a organizat la nivel national. Am vazut, acolo au fost si persoane mai in varsta ca mine, dar au fost foarte multi tineri si m-am bucurat ca de la Olt ati fost foarte multi si fac apel la voi sa stiti ca in urmatoarea perioada, uitandu-ma pe scena politica sau uitandu-ne cu totii pe scena politica, uitandu-ne in media, in tot ce se intampla astazi la nivelul politicii, la nivel national, trebuie sa fim pregatiti de fiecare data, cu arma la picior. E posibil din nou sa mergem la Bucuresti si v-as ruga sa mergem cat mai multi la Bucuresti, sa spunem ca nu conteaza doar cateva mii de oameni care se strang in fata Guvernului, in Piata Victoriei, acolo, care de fapt nu reprezinta interesele natiunii acesteia, reprezinta alte interese, am verificat lucrul acesta. Au alte interese, interesele altora, sigur ca nu pot sa spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt, dar v-as ruga sa fiti pregatiti, sunteti tineri, cu arma la picior, cand presedintele (…) va fluiera, cu totii sa fiti la Bucuresti”, a spus vicepremierul Paul Stanescu.

El a adaugat ca 2018 va fi un an “crucial in ceea ce inseamna directia Romaniei”, iar urmatoarea luna “va fi decisiva pentru soarta tarii”.

“Eu cred ca urmatoarea perioada de timp, eu stiu, hai sa spunem o luna de zile, va fi decisiva pentru destinul viitoarelor generatii din Romania. si o sa vedeti ca nu spun vorbe mari. O sa va dati seama in scurt timp, deoarece cu totii ne dorim sa traim intr-o tara normala. (…) Repet: urmatoarea luna va fi decisiva pentru soarta Romaniei si a romanilor. (…) Veti vedea ce am vrut eu sa zic cu aceste cuvinte mari. De aceea, rugaminte mea este sa fim uniti cu totii, sa fim solidari si, asa cum spunea presedintele Liviu Dragnea in mesajul pe care l-a avut aseara, sa mergem pana la capat, pentru ca nu mai exista loc de intors, Romania nu mai are timp de pierdut”, a precizat Paul Stanescu.

Presedintele PSD Olt a sustinut ca dupa anul 2000 Romania a fost condusa de “forte oculte”, in timp ce partidele au avut “doar guvernarea”.

“De fapt eu cred ca din 2000 nu partidele care au fost la guvernare au avut puterea, partidele au avut doar guvernarea, puterea a fost oculta, a fost in alta parte puterea. in momentul in care un politician a devenit incomod din 2000 incoace a fost retinut 24 de ore, arestat cateva luni, inculpat, inchis poate cateva luni. Toate aceste lucruri care s-au intamplat sunt inadmisibile intr-o tara normala. Sigur ca toti spunem – si toti liderii partidului spun acelasi lucru – suntem cu totii europeni, suntem cu totii de acord cu tot ce se intampla in Europa, dar ii rugam pe colegii nostri din Uniunea Europeana sa ne respecte si ei pe noi pentru valorile noastre, pentru tot ceea ce facem noi. si noi nu vrem sa facem decat asa cum e la ei, legislatia noastra nu vrem sa fie decat asa cum e in Europa de vest, nu ne dorim altceva. De aceea sa aveti incredere ca partidul la nivel national e pe maini bune, ca Liviu Dragnea e unul dintre cei mai buni lideri pe care i-a avut partidul de-a lungul timpului”, a conchis Paul Stanescu.