UNIVERSUL NOSTRU este atacat de UNIVERSURILE EXTRATERESTRE!

Biocentrismul incepe sa aiba din ce in ce mai multi sustinatori, adica este acceptata teoria prin care se spune ca exista mai multe universuri paralele si ca oamenii nu mor.

In timpul asa-zisei morti, corpul nostru fizic moare, iar energia pe care o emana corpul nostru, trece in alt univers.

Energia care se degaja din corpul nostru, nu poate fi creata artificial si nici distrusa. Specialistii sustin ca exista o energia in creier de 20 de watts. Creierul este ca o fantana care degaja aceasta energie, in mod constant si ca aceasta dupa moartea fizica se transfera intr-un alt univers. Revista americana Stiinta prezinta un studiu al unui cercetator care isi pune intrebarea de unde vine aceasta energie? Suntem inzestrati cu ea la nastere, dupa care ea isi incepe un alt parcurs?

Click pe aceeasi tema:  Acolo timpul se scurge invers! Dezvaluirile unei familii care a calatorit intr-un univers paralel!

De unde poate veni aceasta energie? Unii specialisti sustin ca ea vine dintr-un alt univers. Einstein a spus, inainte sa moara, ca diferenta dintre trecut, prezent si viitor, este o idee obsedanta. Existenta este dincolo de timp, este trecerea pe care energia o face in alt univers, si implicit cu ea viata continua. Robert Lanza este unul dintre fondatorii biocentrismului si sustine ca viata a creat universul si nu invers.

Lanza sustine ca ceea ce noi percepem ca realitate, este de fapt constiinta noastra. Spatiul si timpul nu sunt realitati absolute, ci mai degraba instrumente ale mintii noastre. Lanza sustine ca materia fara constiinta, nu este decat o stare de probabilitate.

Click pe aceeasi tema:  DESCOPERIRE EPOCALA in subsolul unei biserici din Madrid! VIDEO

In afara perceptiei noastre, timpul nu are o existenta reala. Timpul si spatiul exista pentru ca noi existam. Ce inseamna materia, spatiul si timpul fara ca noi sa existam? Lanza a asemuit biocentrismul cu o panza de paianjen. Paianjenul este observator, care primeste vibratii prin firele de panza si astfel poate prinde prada. Noi, oamenii, suntem asezati pe o panza care este formata din timp si spatiu. Ce ar insemna aceasta panza daca nu ar exista oamenii si animalele?

PAGINA-URMATOARE150

spre