Un test psihologic care iti poate arata drumul tau in viata: alege usile!

Sunt cateva teste de personalitate care ne uimesc de-a dreptul. Acesta este unul dintre ele. Scenariul iti va stimula imaginatia si te va ajuta sa descoperi aspecte ale personalitatii tale care pana in acest moment iti erau, probabil, ascunse. Pasesti intr-o camera si in jurul tau se afla 4 usi de culori diferite: o usa alba, o usa neagra, o usa albastra si o usa roz. Care este ordinea in care veti deschide usile? Aveti optiunea de a nu deschide toate usile, in cazul in care nu doriti acest lucru. Raspundeti inainte de a vedea interpretarea alegerilor dumneavoastra!

Analiza

Usa Alba: reprezinta viata dumneavoastra personala Usa Neagra: reprezinta gandurile negative si problemele personale pe care evitati sa le infruntati Usa Roz: reprezinta iubirea din viata dumneavoastra Usa Albastra: reprezinta ocupatia dumneavoastra, cariera

In cazul in care prima usa deschisa a fost>>>>>>

In cazul in care prima usa deschisa a fost:

Alba – sunteti o persoana care are incredere in propriile capacitati si care da dovada de o mare dragoste de sine Roz – sunteti indragostit sau va aflati in cautarea unei relatii sentimentale, acest capitol al vietii dumneavoastra avand o mare insemnatate Albastra – cariera reprezinta o prioritate in viata dumneavoastra, ceea ce inseamna ca celelalte aspecte ale vietii dumneavoastra au de suferit. In orice caz, aspectul material este de o importanta extraordinara pentru dumneavoastra Neagra – sunteti deprimat sau va aflati intr-o perioada de introspectie a vietii dumneavoastra. In general, aceasta alegere reprezinta o stare psihica aflata in dezechilibru.

Daca a doua usa este>>>>

16 apr 08:02Cap Limpede
Loading...