Un OZN a oprit traficul pe o autostrada din China in ziua mare si a inceput sa traga asupra unei masini! VIDEO

Acum toti cei care nu au crezut in extraterestri, vor ramane masca la urmatorul filmulet de mai jos.

Un eveniment absolut bizar s-a petrecut la inceputul lunii mai pe o autostrada din provincia chinezeasca SiChuan. Un obiect spatial neidentificat a aparut, aparent din senin, deasupra autostrazii, provocand haos si teroare printre participantii la trafic.

Acest eveniment straniu este unul cu adevarat iesit din comun pentru ca niciodata in istoria X-Files nu s-a pomenit de un aparat de zbor de origine extraterestra, care coboara la doar cativa metri deasupra unei autostrazi pentru a opri traficul si mai apoi sa inceapa sa traga asupra unei masini pana aceasta explodeaza.

Click pe aceeasi tema:  Scrisoarea unui fizician de la CERN care ne da fiori! „Am facut ceva ce nu trebuia sa facem”! Ce siluete au aparut in accelerator

Un sofer a surprins totul cu telefonul mobil pentru ca mai apoi filmarea sa fie postata pe YouTube si implicit pe retelele de socializare unde a putut fi vazuta de intreaga lume. Chiar daca scepticii vor crede ca filmarea este trucata, vor avea parte de o surpriza. Intreaga poveste desprinsa din filmele SF a fost prezentata in urma cu cateva saptamani la mai multe posturi de televiziune din China.

Vezi VIDEO pe VIDEO.CAPLIMPEDE.RO!

Dupa cum se poate observa din imaginile alaturate, OZN-ul pare sa aiba o tinta fixa si nu trage asupra sa pana ce oamenii nu isi parasesc masinile. Apoi, in doar cateva secunde masina cu pricina este atacata cu armament si explodeaza. Nu se poate preciza cine s-a aflat in acea masina pentru ca autoritatile chinezesti au refuzat cu vehementa sa ofere vreo explicatie cu privire la acest eveniment incredibil.

Click pe aceeasi tema:  Blaga creaza controverse in PDL dupa elogiile aduse Partidului Comunist Chinez!

Sursa: obiectiv.info

spre