Un MILIONAR si-a creat propria jucarie! O NAVA FANTOMA ce nu poate fi detectata de radar! VIDEO

Milionarul Gregory Sancoff si-a creat propria jucarie, o nava fantoma ce nu poate fi detectata de niciun radar existent pe Pamant, potrivit Bloomberg. Potrivit sursei citate, milionarul Gregory Sancoff si-a dedicat peste zece ani din viata si a cheltuit peste 5 milioane de dolari, din banii proprii, pentru a crea aceasta nava, denumita "Ghost Ship". Vasul a fost construit pe santierul naval din Portsmouth de catre compania privata Juliet Marine, creata de Gregory Sancoff in anul 2002, dupa ce nava USS Cole a fost atacata in timp ce se alimenta cu combustibil intr-un port din Yemen. In urma atentatului cu bomba au murit 17 marinari, iar alti 39 au fost raniti.

"Vasul fantona" este descris ca fiind un elicopter pe apa, deoarece pluteste pe apa ca o nava, dar de fapt se misca printr-un tunel de gaz, creat sub suprafata apei, ceea ce ii confera o viteza mult mai mare. Vasul este propulsat de doua motoare de cate 2.000 de cai putere, iar tehnologia creata de Sancoff permite ca nava sa se miste cu o viteza foarte mare, fara ca pasagerii sa simta acest lucru."Am decis sa-l numim "The Ghost" deoarece vasul nu va putea fi detectat de niciun radar. Cea mai mare provocare pentru Marina americana in zilele noastre este cum poate sa ajunga intr-o anumita zona unde ii este interzis accesul, fara a fi detectat. Lucru imposibil deocamdata. Insa, Ghost poate face asta. Ghost poate ajunge in acele zone si poate sta acolo nedetectata timp de 30 de zile. Abia astept ca Guvernul american sa spuna ca isi doreste aceasta nava", a declarat Gregory Sancoff.

Vezi VIDEO pe VIDEO VIRAL CAPLIMPEDE!

Nava a costat pana in prezent in jur de 15 milioane de dolari, poate fi transportata cu un avion C-17 si poate fi asamblata in 24 de ore. Sursa: mediafax.ro
22 aug 12:35Cap Limpede
Loading...