Un mare miracol! Ce se intampla daca faci SEMNUL CRUCII deasupra mancarii?

Cercetatorii rusi au dovedit ca semnul crucii si rugaciunea poate purifica mancarea si apa, avand proprietati bactericide.

„Am stabilit ca obiceiul facerii semnului crucii deasupra mancarii si bauturii, inainte de masa, are un profund sens mistic. In spatele lui este un folos practic: mancarea este purificata efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se intampla fizic in fiecare zi”, a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya.

Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de 10 ani. Ea spune ca a descoperit, in special, proprietatile bactericide unice ale apei dupa ce este binecuvantata cu o rugaciune ortodoxa si cu semnul crucii. Oamenii de stiinta au studiat impactul rugaciunii „Tatal nostru” si al semnului crucii asupra bacteriilor patogene. Mostre de apa din diferite surse – fantani, rauri, lacuri – au fost folosite in cercetare. Toate mostrele contineau anumite bacterii. S-a observat ca daca se rosteste rugaciunea domneasca si se face semnul crucii asupra apei, numarul de bacterii daunatoare scade de sapte, zece, sute chiar mii de ori. Rugaciunea a fost spusa atat de credinciosi, cat si de necredinciosi, iar numarul bacteriilor, indiferent de mediu, a scazut. Oamenii de stiinta au mai dovedit efectul benefic al rugaciunii si al semnului crucii asupra oamenilor. S-a stabilit ca presiunea sangelui tuturor celor supusi la teste s-a imbunatatit. S-a mai observat ca daca semnul crucii este facut neingrijit, si fara sa atinga punctele corespunzatoare – centrul fruntii, centrul plexului solar si umerii – rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe sau chiar absente. Sursa: ziarullumina.roCiteste caplimpede
11 ian 18:43Cap Limpede
Loading...