Mihaela Brooks, romanca din Canada care a anchetat moartea Madalinei Manole alaturi de Pete Klismet, fost criminalist FBI, au descoperit lucruri uluitoare. Intr-un interviu acordat pentru un post de radio din Statele Unite, el a spus ca artista nu s-a sinucis.

Pete Klismet este de parere ca Madalina Manole ar fi fost omorata, avand in vedere ca a baut o cantitate de otrava care ar fi putut ucide trei sau patru elefanti.

„Madalina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atat de populara era in Romania! Era casatorita, avea un copil si a fost gasita intr-o dimineata dupa ce s-a sinucis prin ingerarea unei cantitati mari de otrava extrem de toxica. Cantitatea pe care a baut-o ar fi probabil suficient de mare incat sa ucida 3 sau 4 elefanti. Am primit informatii despre acest caz, raportul de la autopsie, imagini cu locul faptei.

Politia a vorbit imediat despre o sinucidere. Asta nu este o sinucidere, asta este o crima! Fie ca va convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc in sprijinul afirmatiei mele! Voi puteti sa redeschideti si sa anchetati din nou cazul, eu nu sunt un politist si cu siguranta nu am nicio autoritate in Romania, asa ca nu va pot spune sa o faceti. Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici va ocupati voi”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”, potrivit antena3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.