Un CUTREMUR va lovi Romania pana la sfarsitul iernii! Vezi declaratiile clarvazatoarei Doina Ionel!

Clarvazatoarea Doina Ionel face declaratii cutremuratoare, fiind de parere ca un cutremur de peste 7 grade pe scara Richter va lovi Romania pana la sfarsitul iernii, informeaza jurnalul.ro.

"Saptamana trecuta, joi, am primit informatii. Cutremurul va fi mare, va avea in jur de 7, 8 si se va intampla in perioada urmatoare, fie pana la sfarsitul anului, fie pana in primavara. Oricum, va fi iarna, intre orele 3 si 5 dimineata. Am vazut clar. E foarte aproape, il simt cu corpul. Punctele critice vor fi Vrancea, Galati, Buzau si Bucuresti. Unda se duce apoi la deal, spre Moldova si va ajunge pana in Ucraina. Vor fi foarte multe victime. Blocuri intregi din centrul Capitalei vor cadea. Va fi un dezastru. Nu spun asta ca sa sperii lumea, ci ca sa o previn. Vestul tarii va fi protejat", a marturisit Doina Ionel pentru click.ro.

Clarvazatoarea a mai prezis cutremurul devastator din 19 mai 2012 din nord-estul Italiei, seisemele din Noua Zeelenda, divortul Andreei Marin de Stefan Banica jr., marile proteste de strada din Piata Universitatii. Din 23 septembrie, aparatele au inregistrat circa 60 de cutremure, din care 22 cu magnitudinea intre 2 si 4 pe scara Richter. In loc sa se opreasca, asa cum se asteptau seismologii, ieri au fost sase cutremure, incepand de la ora 7.37 dimineata, plus inca doua in timpul noptii. Doua din acestea au fost de magnitudine 3,6 si 3,8 pe Richter si i-au speriat de moarte pe localnici.

"Sunt mai multe falii seismice in zona. Unele se intersecteaza intre ele, la adancime mica, intre 5 si 7 km. Aceasta secventa, care a inceput in 23 septembrie, este putin mai neobisnuita", a declarat ing. Constantin Ionescu, directorul INFP.

5 oct 13:43Cap Limpede
Loading...