Un caine are mai multa omenie decat „prietenii” care te inconjoara!

In: Foto

Pare o simpla poveste de viata dar de fapt este inca o dovada ca animalele au mai multa omenie decat multi dintre oamenii care ne inconjoara in viata de zi cu zi. Este si patania unui caine care a ajuns cunoscut in toata lumea dupa ce il plange neincetat pe stapanul sau.

In fiecare zi, cainele pleca de acasa pentru cateva ore. Asa ca intr-o zi, barbatul s-a decis sa-l urmareasca. Cand a vazut unde se ducea si ce facea animalul, a izbucnit imediat in lacrimi.

Catelul Cesur se ducea la cimitir, la mormantul stapanului sau, care murise in urma cu o saptamana. Imediat dupa ce Mehmet Ilhan, 79 de ani, a fost adus acasa, in sicriu, animalul nu se despartea de acesta. Iar cand a fost inmormantat, acesta obisnuia sa mearga in fiecare zi la cimitir, la mormant, unde statea ore intregi.

„Din cauza paraliziei tatalui meu, au avut o anumita conexiune. Cand tata a fost internat, Cesur a incetat sa mai manance. Nimeni nu-l putea atinge pana cand tatal meu nu a fost inmormantat. Cesur a fost mereu un animal nobil, va locui cu mine de acum inainte”, a declarat fiul batranului, Ali, pentru thedodo.com.

Loading...

sursa: antena3.ro

By: Elena Tudor Tags: , , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name required Email required Website Comment

Back to top

Share Page

Close