Un baiat roman, in varsta de 15 ani, care locuieste in Barcelona este mai bogat cu 200.000 de euro, dupa ce a castigat la Loteria Copilului din Spania. „Numele meu este Cosmin si am castigat 200.000 de euro”, a spus baiatul, transmite El Mundo.

Tanarul este roman si impreuna cu familia s-a mutat in urma cu 13 ani in Barcelona. Chiar pe ultima suta de metri, baiatul si-a bagat totii banii pe un bilet la loto. Nici prin gand nu ii trecea ca la finalul extragerii el va fi castigatorului marelui premiu.

Tatal sau este electrician, iar atunci cand a aflat ca baiatul a castigat la loto, omul a ramas fara reactie.

Cand jurnalistii locali au dorit sa ii ia un interviu, barbatul bulversat inca de schimbarea prin care trece familia sa, a iesit doar in pantaloni scurti, desi afara erau mai putin de 15 grade.

Tatal lui Cosmin a vorbit despre cat de greu le-a fost la venirea in Barcelona si cat de greu a fost in momentul crizei financiare.

La inceput doar el a plecat din Romania, insa, cu timpul, a reusit sa isi duca toata familia acolo. Cu greu s-au descurcat, sustine barbatul. Acum, se pare ca norocul le-a suras, iar marele premiu le va fi de ajutor pentru a duce o viata mai buna.

intrebat ce va face cu banii castigati, Cosmin a spus ca isi doreste un telefon nou, iar tatal sau a spus ca banii castigati nu ii vor schimba, insa isi va indeplini o dorinta.

“Pe multi oameni, banii ii schimba. insa eu maine voi merge la munca, iar curand o vom vizita pe mama in Romania. Banii acestia garanteaza un viitor mai bun copiilor mei”, transmite stirileprotv.