Premierul Viorica Dancila a atins noi culmi. Cum a ajuns sa vorbeasca despre sine. Viorica Dancila a facut o declaratie in care pare ca se refera la altcineva atunci cand pomeneste functia pe care chiar ea o ocupa.

Intr-o declaratie facuta in fata jurnalistilor la Parlament, Viorica Dancila, premierul Romaniei, se refera la prim-ministru ca la o alta persoana, desi ea ocupa aceasta functie.

„Domnul Melescanu a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru, si, bineinteles, daca isi va da acordul primul ministru, va merge. Eu nu pot sa-mi dau acordul pentru ceva in care nu am fost intrebata”, a spus Viorica Dancila.

In replica, jurnalistii i-au raspuns: „Dar dumnevoastra sunteti primul ministru!”

Declaratiile Vioricai Dancila au fost facute in contextul in care presedintele Klaus Iohannis l-a invitat, marti, de la ora 11:00, la discutii pe ministrul de Externe Teodor Melescanu la Palatul Cotroceni, dupa decizia Guvernului de a demara o analiza privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Loading...

Ulterior, Viorica Dancila a spus ca presedintele ar trebui sa o sune atunci cand convoaca un ministru. Administratia Prezidentiala a anuntat ca a adresat o invitatie si premierului Viorica Dancila, la aceeasi ora, la care seful Guvernului a confirmat participarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!