Tupeu penal! Adrian Severin: Tot felul de neispraviti s-au impiedicat de locul oferit mie in sala Ateneului. Au vituperat in presa miluita a ocultei antiromanesti!

Fostul europarlamentar Adrian Severin, abia iesit din inchisoare, i-a condamnat, pe Facebook, pe cei care s-au intrebat de ce a fost asezat, la ceremonia de la Ateneu, chiar in loja oficiala, in spatele presedintelui Klaus Iohannis si a Patriarhului Daniel. „Tehnologia actuala permite oricarui nevolnic sa isi expuna prostia in atentia tuturor“, a scris Severin.

„Foarte preocupati de locul lor in Romania, tot felul de neispraviti s-au impiedicat de locul oferit mie in sala Ateneului roman la acest ceremonial. Profitand de faptul ca tehnologia actuala permite oricarui nevolnic sa isi expuna prostia in atentia tuturor, tot felul de talibani, cu diploma si fara diploma, au vituperat pe retelele sociale sau prin presa miluita a ocultei antiromanesti.

Pe mine, ca si pe toti aceia preocupati de locul Romaniei in istorie, acest aspect ne-a interesat prea putin. Am gasit in el cel mult expresia unui simbol. Simbolul faptului ca natiunea aceasta nu piere numai pentru ca o mana de nemernici sau de rataciti o doresc“, a scris Adrian Severin pe Facebook.

Fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat pentru luare de mita si trafic de influenta, a stat joi seara, la ceremonia preluarii presedintiei Consiliului UE desfasurata la Ateneu, in spatele premierului Viorica Dancila si al presedintelui Consiliului European Donald Tusk.in aceeasi loja se mai aflau presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker, presedintele Klaus Iohannis si Patriarhul Daniel.

Adrian Severin a fost condamnat definitiv, in 16 noiembrie 2016, de instanta suprema, la patru ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de luare de mita si trafic de influenta, respectiv pentru ca, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, a acceptat promisiunea a doi jurnalisti de la ”Sunday Times" de a-i plati 100.000 euro anual, in schimbul depunerii de amendamente in comisiile de specialitate ale Parlamentului European.

11 ian 23:28Cap Limpede
Loading...