Ioana Bran a reeditat un moment patentat de Elena Udrea, pe cand a intervenit intr-o emisiune a lui Robert Turcescu, sub un nume fictiv, pentru a-i lua apararea lui Basescu. Astfel, Ioana Bran, ministrul tineretului si sportului, a fost invitata la Europa FM de Ovidiu Ioanitoaia. Doi consilieri au intervenit in direct pentru a o ajuta pe sefa lor sa treaca peste aceasta incercare.

Doi admiratori ai Ioanei Bran au sunat luni seara la Tribuna Zero, emisiunea de la Europa FM realizata de Ovidiu Ioanitoaia. Acesti asa-zisi admiratori erau de fapt consilierii minstrului sportului, dezvaluie Gazeta Sporturilor.

Consilierul Alex Ciuca s-a prezentat drept Marius Ionescu din Bacau si a intrebat ce facilitati trebuie sa aiba o firma privata care investeste in sport. Ioana Bran avea raspunsul pregatit si a venit prompt cu acesta.

A intervenit apoi Iulan Neamt din Carei, care era de fapt Florian Mulcutan, un alt angajat al MTS. Acesta a felicitat-o pe domnisoara ministru pentru noua functie dupa care a intrebat-o ceva despre EURO 2020.

Din nou, Ioana Bran a raspuns ca la carte. Gazeta i-a sunat ieri pe cei doi consilieri, le-a confruntat vocile cu cele ale „ascultatorilor”, iar rezultatul a fost ca e vorba despre aceiasi oameni. Pe parcursul emisiunii, Ioana Bran (31 de ani), fiica unui producator de palinca din Satu Mare, a dovedit ca nu stapaneste deloc domeniul sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.