Tupeu fara margini! Reactia unei senatoare PSD intrebata ce face pentru romani: Iesiti afara! Eu nu ma tem de servicii!

Senatoarea Gabriela Cretu - sotia lui Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean din Vaslui - si-a scapat, luni, nervii din frau, dupa ce reporterul Pro TV Sorina Ionasc i-a pus o serie de intrebari care nu i-au fost pe plac.

Intrebata de jurnalista ce initiative legislative a avut pentru a ajuta oamenii care au trimis-o in Parlament, senatoarea a cerut echipei ProTv sa iasa afara din biroul sau.

Redam parte din dialogul jurnalistei cu senatoarea de Vaslui:

Gabriela Cretu, senator: “Eu sunt profesor de stiinte social-politice si incerc sa-i invat pe oamenii care lucreaza in presa - desi e un risc foarte mare si o sa devin dusmana lor - sa nu intrebe lucruri care nu au relevanta.”

Insistam sa ne spuna totusi aceste lucruri considerate de ea irelevante.

Gabriela Cretu, senator: “De exemplu, ca senator de Vaslui, pentru acesti oameni la acest moment cred ca am sustinut si am reusit sa aducem investitii de… 90.641.344 de lei noi.”

intrebata despre un spital din Negresti, care este in paragina, in conditiile in care PSD s-a laudat ca a redeschis spitalele, Cretu a izbucnit.

Gabriela Cretu, senator: ”Daca aveti obsesii, va rog frumos….. noi construim acum un spital exceptional la Vaslui…. Eu cred ca nu stiti cu cine vorbiti… Iesiti afara!. Nu am de ce sa va dau explicatii!”

Reporter: ”Nu vreti sa le explicati vasluienilor pentru ce va voteaza…”

Gabriela Cretu, senator: ”Nu-i nimic! Ei ma voteaza, nu e nicio problema.”

Gabriela Cretu, senator: ”Nu ma tem de servicii da!”

Materialul video realizat de Pro TV poate fi urmarit aici.

16 apr 21:45Cap Limpede
Loading...