Tudorel Toader, iesire nervoasa la adresa presei! Ii ameninta pe jurnalisti dupa ce l-au intrebat despre OUG 7: "Voi actiona in consecinta"

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a amenintat, luni, pe jurnalisti ca le va retrage acreditarile la Ministerul Justitiei daca acestia continua sa ii adreseze intrebari despre legile justitiei sau OUG 7. El s-a limitat sa citeasca o lunga declaratie despre propria „evaluare”.

Dupa ce Tudorel Toader si-a citit raportul, jurnalistii au incercat sa il intrebe despre subiectele fierbinti ale zilei, cum ar fi OUG 7. Toader s-a enervat si a amenintat ca le va retrage acreditarile.

„Am zis ca va fi o scurta declaratie de presa, nu a fost chiar scurta. (Reporter: Ce nota v-ati da?) Va promit urmatorul lucru: am solicitarile de reacreditare, in masura in care nu dati curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit voi actiona in consecinta, va rog asadar sa respectati. Intai cititi-l si apoi”, a spus ministrul Justitiei, foarte nervos.

In propria evaluare, Tudorel Toader nu a suflat niciun cuvant despre efectele recursului compensatoriu, nimic despre schimbarea legilor justitiei, nicio vorba despre ordonanta care nemultumeste toate parchetele din tara.

„Am incercat in cei doi ani de zile ca prin activitatea desfasurata sa punem in centrul activitatii cetateanul. Subiect pe care am sa va invit si probabil nu peste mult timp sa-l observati pus in aplicare se refera la Cartierul pentru justitie. Lucram la poiect de hotarare de guvern pentru declansarea coridorului de expropriere”, a fost una dintre preocuparile lui Tudorel Toader.

4 mar 21:34Cap Limpede