Traian Basescu il desfiinteaza pe ministrul Justitiei: Tudorel a luat-o razna. Revino-ti, omule!

Traian Basescu critica refuzul ministrului Tudorel Toader de a acredita doi jurnalisti la Ministerul Justitiei. Fostul presedinte spune ca a avut multe conflicte cu ziaristii, dar niciodata nu s-a gandit sa le retraga acreditarea.

"Tudorel a luat-o razna …

Crezand ca din postura de ministru poti face orice, ce credeti ca a facut Tudorel Toader?

A refuzat sa acrediteze la Ministerul Justitiei ziaristi neconvenabili de la PRO TV- Ovidiu Oanta si Realitatea-Ionela Arcanu.

Trebuie sa recunosc, zece ani cat am fost Presedinte al Romaniei erau acreditati la presedintie multi ziaristi care ma ascultau zambitori in timpul declaratiilor, ma provocau la momentul intrebarilor, dupa care ma faceau pulbere la posturile lor de televiziune, fie ca erau de la Realitatea, Antene, Romania Tv sau din presa scrisa sau audio.

Niciodata nu mi-a dat prin cap sa le retrag acreditarea. Pana la urma eram multumit ca mesajul meu era preluat dupa care era facut pulbere prin comentariile jurnalistului care desigur „stiau ei mult mai bine si erau mult mai priceputi”.

Cand a fost cazul m-am „razboit” cu ei, dar recunosc nu mi-a dat prin cap sa-i interzic.

Tudorel a luat-o razna. Revino-ti omule !", a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Jurnalistii Ovidiu Oanta de la ProTV si Ionela Arcanu de la RealitateaTV au ramas fara acreditare la Ministerul Justitiei, care le-a refuzat reinnoirea legitimatiei pe anul 2019. Ministrul Tudorel Toader avertizase ca va face acest lucru cu jurnalistii incomozi.

22 mar 23:21Cap Limpede