Acasă Multimedia Fotogalerie TOP 5 Probleme de sanatate frecvente care te pot deranja la DRUM...

TOP 5 Probleme de sanatate frecvente care te pot deranja la DRUM LUNG!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In vacanta sau la drum lung organismul poate declansa anumite probleme de sanatate pe care trebuie sa le tratezi la timp pentru a nu avea neplaceri, scrie dailymail.co.uk. Va prezentam mai jos cinci probleme de sanatate frecvente care te pot deranja intr-o vacanta:

TOP 5 Probleme de sanatate frecvente care te pot deranja la DRUM LUNG!55. Calatoriile cu avionul pot provoca dureri de dinti

Calatoriile cu avionul pot declansa dureri de dinti, chiar daca, recent, persoana care calatoreste nu a avut probleme stomatologice.

„Din cauza schimbarilor de altitudine, mici «pungi» cu aer se acumuleaza in interiorul plombelor sau in carii. Acest aer are o presiune diferita de cea a cabinei avionului, ceea ce provoaca durere”, a explicat Luke Cascarini, chirurg oral la BMI The Sloane Hospital.

Cei care pleaca in vacanta sunt sfatuiti sa faca un control stomatologic inainte, pentru a vedea daca nu au nevoie de plombe. Desi durerea ar trebui sa dispara la cateva ore dupa aterizare, consultati de urgenta un stomatolog daca durerea persista.