Acasă Stirile zilei Stiinta TOP 10 Motive care te vor convinge sa nu mai gatesti la...

TOP 10 Motive care te vor convinge sa nu mai gatesti la cuptorul cu microunde!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Studiile cercetatorilor germani, elvetieni si rusi nu mai pot fi ignorate la nesfarsit, studii din care putem concluziona urmatoarele:

10. Consumul alimentelor preparate sau incalzite la cuptorul cu microunde provoaca leziuni pe termen lung la nivelul creierului prin scurcircuitarea impulsurilor electrice cerebrale. Cu alte cuvinte, banalul tau cuptor cu microunde din bucatarie provoaca o de-magnetizare la nivelul tesutului cerebral.

9. Organismul uman nu poate metaboliza substantele care apar in urma prepararii sau incalzirii alimentelor la cuptorul cu microunde.

8. Productia de hormoni masculini si feminini este dereglata ca urmare a consumului alimentelor preparate sau incalzite la cuptorul cu microunde.

7. Efectele produse de alimentele preparate la cuptorul cu microunde continua pe termen lung dupa incetarea consumului acestora.

6. Mineralele, vitaminele si toate substanele nutritive din alimente sunt modificate sau distruse, astfel organismul uman nu beneficiaza pe deplin de adevaratele proprietati ale alimentelor. In plus, organismul absoarbe compusi modificati care nu pot fi asimilati de catre acesta.

CITESTE MAI MULT PE: e-dimineata.ro

    

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos