Romanul care a castigat de curand a treia oara Ultramaratonul Artic, Tiberiu Useriu, a anuntat pe Facebook ca nu se va prezenta la festivitatea in care va primi un titlu onorific din partea Capitalei.

Tiberiu Useriu si-a motivat decizia de a nu se prezenta la ceremonia in care va primit titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului prin faptul ca nu vrea sa primeasca aceasta distinctie pentru ca i-a „reabilitat” pe altii.

„Dragi prieteni, am aflat din presa despre propunerea de a mi se acorda titlul de Cetatean de Onoare al Bucurestiului si tot din presa am aflat ca unul dintre motive ar fi ca exemplul meu este „despre cum sa-i reabilitezi pe altii”. Nu m-as fi gandit niciodata ca pe umerii unui bargaoan ar ajunge sa atarne vreodata o asemenea responsabilitate.

Eu imi doresc ca exemplul meu sa-i inspire pe cei care doresc sa-si depaseasca limitele, intotdeauna in slujba binelui, nu pentru „a-i reabilita pe altii”.

Daca in Consiliul General se va vota acordarea acestui titlu, nu il voi refuza, din respect pentru toti bucurestenii, dar nu ma voi prezenta la ceremonia de decernare si nici la alte festivitati.

Le multumesc celor care s-au gandit sa-mi acorde aceasta distinctie si tuturor celor care cu gandurile lor bune m-au sustinut in timpul ultimei competitii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.