Alege ingerul pazitor si afla ce mesaj iti transmite acesta pentru viitor. E mai simplu decat crezi si poti afla multe despre viitorul tau. Tot ce ai de facut este sa privesti atent imaginile de mai sus si sa alegi poza despre care crezi ca reprezinta cel mai mult ideea ta de inger pazitor.

Daca ai ales prima imagine, atunci mesajul este: „Toti vrem sa fim iubiti, dar multi vrem sa fim iubiti intr-un anumit mod. Simtim ca putem dicta modul in care iubirea apare in viata noastra. Totusi, nu ar strica sa ne oprim si sa privim in jurul nostru, fiindca s-ar putea sa descoperim ca adevarata iubire este chiar acolo, langa noi. Alege sa vezi!”

ingerul al doilea iti transmite urmatorul mesaj: „Vei gasi la tot pasul tot felul de oportunitati de schimbare. Fiecare zi poate deveni un motiv de bucurie. Ai simtit nevoia de o schimbare? Acum este momentul, daca te simti pregatit. Priveste atent in jur si iti vei da seama ce trebuie sa faci. Ai stat mult timp in rutina si a venit momentul sa incepi safaci pasi mai mari si sa iei decizii importante pentru diferite aspecte din viata ta. Energia Universului lucreaza cu tine si te sustine”

Al treilea inger iti transmite mesajul: „Lucrurile s-au cam complicat in viata ta. Asculta-ti inima si vei simti exact ce ai de facut pentru a depasi orice obstacol. Gaseste-ti curajul sa tii capul sus si sa infrunti orice greutate, vei vedea ca intuitia ta nu va da gres”, arata A1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.