Testul care poate spune multe despre tine! Simbolul indian care te defineste cel mai bine!

Mandala reprezinta un simbol si un ritual din religiile Indiei, care reprezinta Universul. In opinia lui Carl Jung, acest semn este o reprezentare grafica a sinelui.

Alege Mandala preferata si vezi ce spune asta despre tine. Inainte sa incepi exercitiul, inchide ochii si respira adanc de trei ori. Deschide, apoi, ochii si uita-te la imaginile de mai jos. Alege Mandala care simti ca se potriveste personalitatii tale, apoi vezi ce spune asta despre tine.

1. Te defineste compasiunea!

Daca ai ales acest simbol, esti o persoana buna si mereu atenta la nevoile celorlalti, insa nu vrei sa arati asta. Iti este teama sa nu fii ranita si ai ridicat in jurul tau ziduri care sunt greu de trecut.

Click pe aceeasi tema:  UIMITOR! Poti deveni un copac dupa ce mori! Afla cum este posibil acest lucru

Esti foarte selectiva cand vine vorba de cercul tau restrans de prieteni, dar ajuti pe toata lumea, indiferent de relatia dintre voi. Desi pari foarte rationala, iti place sa visezi cu ochii deschisi si speri la o lume ideala. Ar trebui sa vorbesti mai deschis despre ce simti, s-ar putea ca oamenii chiar sa te inteleaga.

2. Te defineste blandetea!

Esti genul de om care insenineaza orice zi posomorata! Vorbesti deschis despre ce simti si nu esti niciodata suspicioasa cand vine vorba de ceilalti oameni. Ai impresia ca toti sunt la fel de sinceri ca tine, iar asta s-ar putea sa te coste cateva nopti inlacrimate.

Click pe aceeasi tema:  Cum te pot influenta blocajele energetice aurice si cum se poate face echilibrarea aurei tale

Din fericire, treci usor peste astfel de dezamagiri, chiar daca pari o fire sensibila si vulnerabila. Esti foarte puternica, dar nu iti pui forta decat in slujba binelui. Nu uita niciodata cat esti de valoroasa si tine cont ca poti muta muntii din loc, daca iti propui asta.

3. Te defineste creativitatea!

spre