Testul care iti arata cum esti! Vezi ce frunza ti se potriveste

Alegerile pe care le facem ne arata mai mult decat o simpla optiune la un moment dat. In spatele fiecarei alegeri se ascunde personalitatea noastra. Culoarea frunzei preferate poate spune multe despre personalitatea ta, spun specialistii.
  1. Frunza neagra
In cazul in care ai fost atras de aceasta frunza, asta inseamna ca prestigiul si puterea sunt foarte importante pentru tine. Esti o persoana independenta, cu o vointa puternica, hotarata si iti place sa ai un grad mare de control asupra ta si asupra situatiilor din viata ta, noteaza observator.tv.
  1. Frunza rosie
Aceasta frunza te identifica ca fiind o persoana plina de optimism, increzatoare si curajoasa. Esti orientata catre actiune si catre activitatile fizice. Dispui de puternice instincte de supravietuire. Avand in vedere ca aceasta este culoarea ta preferata, iti place sa fii in centrul atentiei.
  1. Frunza verde
Frunza verde te caracterizeaza ca fiind o persoana practica, cu picioarele pe pamant si cu o puternica dragoste pentru natura. Fie esti o persoana stabila si echilibrata, fie te lupti cu greu pentru a-ti gasi echilibrul; in cautarea acestui echilibru interior, poti deveni uneori tulburat si nelinistit.
  1. Frunza maronie
Ai o personalitate calda, esti plin de optimism, un adevarat optimist, extrovertit si uneori atragi atentia celor din jurul tau datorita comportamentului tau increzator. Esti o persoana prietenoasa, binevoitoare si in general agreabila. Esti hotarat si determinat, nu agresiv; aceasta culoare spune despre tine ca esti mult mai vesel si mai putin intens decat cei care au ales frunza rosie.
14 oct 13:28Cap Limpede
Loading...