TEORIILE EVOLUTIEI si VIITORULUI: Ne tragem din ZEI, nu din MAIMUTA!

Cel mai faimos cercetator, Erich von Daniken, a ajuns cunoscut in multe tari din lume dar si in Romania, mai ales prin best seller-ul sau „Amintiri despre viitor” care face senzatie si in ziua de azi. Va prezentam mai jos cate din scrierile sale si teoriile de senzatie pe care le-a facut despre evolutia si viitorul oamenilor:

3. Extraterestrii

Lucrarile lui au provocat din prima zi curiozitatea publicului, foarte receptiv la descoperirea ciudatelor relicve antice, carora inteligenta umana nu le-a putut furniza o explicatie, dar carora el le-a gasit o interpretare.

Click pe aceeasi tema:  Studiul care contrazice tot ceea ce stiai despre depresie

Si, pentru ca sa nu cada in banal, n-a demarat cu piramidele sau cu Sfinxul, ci a pornit pe cai neumblate, facand propriile descoperiri, de care nu auzise inca nimeni, dar care frizau imposibilul si te lasau uluit.
Cum sa nu ramai uluit, cand descoperea gravuri reprezentand uriase becuri electrice, alimentate de la baterii si estimate la o vechime de cateva milenii? Cum de si-au facut primitivii nostri stramosi asa ceva? Aveau ei cunosinte de tehnica? Stiau ce este becul si ce este curentul?

Click pe aceeasi tema:  Anchetatorii nu au nici o explicatie! OZN-urile filmate pe cerul din Marea Britanie par reale!

In lipsa unui raspuns plauzibil, Deniken ne obliga sa acceptam explicatia sa, neprobata, dar inevitabila din lipsa alteia: planeta a fost vizitata de extraterestri.

Ei au transmis oamenilor cunostinele necesare pentru unele realizari tehnice, i-au invatat sa faca platforme ciudate ca niste rampe de lansare (BaalbekLiban), ciudatele constructii monumentale din Insula Pastelui, desenele kilometrice de la NazarcaPeru, nenumarate alte ciudatenii, pe care le descrie Daniken, insinuand interventia unei maini supraomenesti, desigur din spatiu.

spre