TEHNOLOGIA ZEILOR sau RODUL INTELIGENTEI UMANE? Ce interese sunt ASCUNSE de OMENIRE si de ce vor ca NIMENI sa nu afle ADEVARUL?

Daca ne gandim cate piramide exista pe Pamant ar trebui sa ne punem si intrebarea: “cine le-a construit?”. Sa fie rezultatul aplicarii tehnologiilor zeilor sau rodul inteligentei umane? Aici se pare ca sunt adevarate semne de intrebare despre ce interese sunt ascunse de omenire si de ce se vrea ca nimeni sa nu afle adevarul. Sistemul de topire al pietrei ne aminteste de enigmaticele sfere de piatra din Costa Rica sau de peretii misterioaselor tunelurilor care strabat Europa, la fel de vechi precum piramidele. Cei mai multi arheologi, dupa datarea cu carbon, le aproximeaza o vechime de 7.000 – 10.000 de ani, altii apreciaza ca nu pot fi mai vechi de 3.000 de ani. Desigur, e necesar sa ne uitam putin in istorie, tragand o linie intre Biblie si cele trei piramide aliniate din Egipt. Cand privim aceste monumente antice avem cateva certitudini: faptul ca niciun specialist-cercetator nu a putut spune cum au fost construite si faptul ca miile de descoperiri arheologice care s-au realizat se completeaza continuu cu alte si alte descoperiri si implicit cu noi si noi intrebari. Materialele folosite sunt naturale si rezistente, iar supravietuirea monumentelor de-a lungul atator milenii, sub intemperii si, uneori, sub cataclisme, devine totusi enigmatica. Misterul este accentuat si de faptul ca, uneori, piatra folosita in edificii nu putea fi luata din zonele adiacente monumentelor. Dar cel mai inexplicabil lucru este faptul ca din cartile de istorie invatam ca, acum mii de ani, oamenii erau vanatori si culegatori, nicidecum constructori de edificii monumentale. Conform arheologilor, la data cand apareau aceste monumente, omenirea era… in epoca cand pe pamant, inainte de potop, umblau si uriasii. In Biblie sunt mentionati ca giganti, copii nascuti fin “fiicele oamenilor” si “fiii lui Dumnezeu.” Cea mai cunoscuta poveste este a lui David care se lupta cu uriasul Goliat.     In Egipt s-au descoperit desene ale unor oameni mici luptandu-se cu uriasi. Aproape toate culturile lumii au nume sau desene cu uriasi din diferite epoci ale istoriei. In aceasta situatie evidenta si coplesitoare pentru lumea stiintifica, dar si pentru oamenii pasionati de turism cultural si de misterele lumii antice, am putea avea o a doua certitudine: aceea ca trebuie sa recunoastem superioritatea lumii antice in acest domeniu si nu numai. Sunt voci ale arheologilor care confirma existenta dovezilor referitoare la uriasi, insa aceleasi voci spun ca exista interese ca informatiile de acest tip e bine sa ramana ascunse publicului larg. Dar, cineva cu numele de ”tollan23”, a postat pe youtube o serie de videoclipuri arheologice de la locatia ”Maher Fort”, din Bahrain.Gery Nelson a scris pe blogul sau un articol cu referinte si imagini:

“Sunt arheolog, am lucrat la piramide, si recunosc ca suntem cu totii victimele oarbe ale unei societati secrete. Ni s-a spus sa pastram secreta existenta gigantilor, sub pedeapsa cu moartea. Acum, ca am divulgat intregul adevar, viata mea este in pericol, voi trai restul vietii in frica. Am incercat sa pastrez acest secret pe taramul propriilor mele experiente. Exista mult mai mult decat atat. Cum ar fi barosul de 30 de kilograme, gasit intr-o mina de carbune veche de 3.500 de ani in apropiere de orasul Llandudno, in nordul Tarii Galilor. Topoare uriase dezgropate in Irna, sabii uriase etc. Poti citi saptamani intregi despre subiectul uriasilor si daca mintea ta este aproape la fel ca a mea te vei bucura de fiecare minut".

Sursa: efemeride.ro
6 iun 12:32Cap Limpede