Tamaia, un remediu din medicina populara romaneasca util in cele mai grave afectiuni de sanatate!

Este probabil cel mai puternic si mai cunoscut remediu din medicina populara magica romaneasca. O cura extraordinar de buna, ce topeste chisturile pe ficat, plamani sau rinichi, este cea bazata de tamaie. Pentru cei care cunosc limba engleza si doresc sa afle mai multe despre intrebuintarile tamaiei in diferitele ei forme – solida, lichida sau gazoasa – puteti intra pe site-ul US National Library of Medicine National Institutes of Health si veti afla mai multe lucruri interesante chiar in tratamentul unor tumori canceroase.
Click pe aceeasi tema:  Ingrijorarile privind vacinul impotriva HPV, sub denumirea Gardasil, mai au un argument! Povestea unei fetite de 16 ani cu ovarele complet distruse!

Tamaia este rasina unui arbore numit boswellia sacra si este utilizata de secole intregi pentru proprietatile sale antiinflamatorii. Studiile au dovedit ca aceasta distruge celulele canceroase de la nivelul ovarelor.

In plus, substanta poate face mai eficienta chimioterapia pentru a ucide celulele care, in mod normal, nu raspund la tratamentul chimioterapic. Asadar, specialistii britanici spun ca tamaia ar putea fi utila mai ales in cazurile in care cancerul se dovedeste rezistent la tratamentele clasice si ar putea, de asemenea, sa creasca speranta de viata a pacientelor in stadii avansate de cancer ovarian.

Click pe aceeasi tema:  Doi IT-isti romani schimba medicina mondiala! Cum arata varianta lor de "Iron Man"!

 

Astfel, in prima saptamana se inghite in fiecare dimineata, pe stomacul gol, un bob de tamaie alba (cat un bob de mazare), invelit in miez de paine (ca sa nu atinga dintii, fiindca formeaza carii). In urmatoarele trei saptamani se procedeaza la fel, dar numai din doua in doua zile. In paralel se beau trei-patru pahare cu ceai de traista-ciobanului inaintea meselor principale si chiar intre mese in loc de apa.

Sursa> bzi.ro

spre