Snowden dezvaluie secretul: Uitati de extraterestri… interiorul Pamantului este stapanit de o specie umanoida evoluata!

Fostul agent al National Security Agency (NSA), Edward Snowden sustine ca in interiorul Pamantului traieste o civilizatie umanoida extrem de avansata, care traieste de sute de mii de ani sub scoarta terestra.

La prima vedere declaratia celui mai renegat dintre americani, Edward Snowden pare desprinsa dintr-un film de la Hollywood, dar trebuie sa reamintim ca acest personaj controversat a lucrat la una dintre cele mai importante agentii de securitate nationala din SUA si a avut acces la cele mai importante documente secrete, relateaza efemeride.ro.

Snowden este de parere ca americanii pastreaza cu sfintenie secretul OZN-urilor. Aceste aparate de zbor nu apartin unei specii extraterestre, venita de pe o planeta indepartata, ci unei civilizatii umanoide, care traieste in interiorul planetei nostre. Aceste fiinte nu sunt de origine extraterestre, ci traiesc in interiorul planetei nostre de sute de mii de ani, sau chiar milioane.

Click pe aceeasi tema:  TEORIILE EVOLUTIEI si VIITORULUI: Ne tragem din ZEI, nu din MAIMUTA!

Aceasta este cauza pentru care umanoizii din subteran au ajuns la un nivel al dezvoltarii incredibil de mare in comparatie cu omul. Mai mult de atat, civilizatia intraterestra nu se teme de oameni, ci ne vad precum niste furnici inofensive, care nu merita prea multa atentie.

Acest secret este pazit cu sfintenie si pentru ca detaliile importante sa nu iasa la iveala, agentiile americane duc o campanie de manipulare in masa pentru ca opinia publica sa creada ca OZN-urile de fapt sunt drone sau chiar baloane meteorologice. Mai mult de atat, nimeni nu certifica ideea ca planeta noastra ar fi goala pe interior si mai mult de atat o civilizatie extrem de avansata de umanoizi sa locuiasca acolo.

Click pe aceeasi tema:  TOP 10 Locuri extreme de pe Pamant care detin RECORDUL ABSOLUT!

Aceasta perceptie este una sumbra in conditiile in care povestea Pamantului gol se regaseste in cultura celor mai stravechi culturi care au trait pe Terra. De exemplu,cultura Hopi ne invata ca in trecutul indepartat zeii au venit pe Terra de undeva din interiorul planetei, prin pesteri. De asemenea, de-a lungul secolului trecut au existat numerosi oameni de stiinta care au sugerat ca planeta noastra este goala pe interior. Acestia fie au fost dur criticati pentru indrazneala lor, sau nu au fost luati in seama din motive lesne de inteles.

Teoria Pamantului gol

spre