Acasă Timp liber Spiritualitate Semnele care iti arata ca ai mai avut o viata anterioara!

Semnele care iti arata ca ai mai avut o viata anterioara!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista multi oameni care cred cu tarie in ideea de viata anterioara. Amintirile sunt cel mai puternic argument pe care il au cei care sustin acest lucru. Vezi care sunt semnele care te vor pune pe ganduri.

1. Simti o conexiune sau o respingere puternica inca de la prima vedere.

Atunci cand intalnesti o persoana pe care ai mai cunoscut-o candva intr-o viata anterioara, simti pe loc o atractie si o conexiune puternica. Dar ce se intampla oare cu persoanele pe care nu le aveai la inima? Este posibil ca acestea sa iti provoace o reactie de respingere. Indiferent de polaritatea lor, astfel de reactii puternice la prima vedere pot fi un semn ca ai mai intalnit sau cunoscut persoanele respective intr-o viata anterioara.

2. Dezvolti o conexiune aproape telepatica.

Nu inseamna neaparat ca purtati efectiv un dialog la nivel mental. Mai degraba se intampla ca atunci cand te gandesti la ele sau vorbesti despre ele, acele persoane sa simta asta si sa te contacteze imediat, sau sa intuiasca modul tau de gandire, sa stie de multe ori ce urmeaza sa spui intr-o conversatie, de exemplu. Este o forma de conexiune greu de definit si explicat, dar si mai greu de ignorat.

3. Familiaritatea si conexiunea „de la rascruce de vieti” se citeste in ochi.

Ti s-a intamplat vreodata sa privesti pe cineva intens in ochi si sa te simti de parca ai fi fost hipnotizat? Ai avut vreodata senzatia ca ai mai privit in ochi de milioane de ori inainte o persoana acum aparent necunoscuta? Daca acea privire iti este profund familiara, reactia se poate datora faptului ca ai mai cunoscut persoana respectiva intr-o viata anterioara.

Daca se intampla sa traiesti acest fenomen, acorda-i atentie maxima. Unii oameni sunt de parere ca ochii raman neschimbati la trecerea dintr-o viata intr-alta, ceea ce ne permite sa ne recunoastem partenerii spirituali dincolo de granitele timpului.

Crezi ca ai intalnit o persoana pe care ai cunoscut-o si intr-o alta viata?

Sursa: Secretele, Autor Maya