Secretul a iesit la iveala! Cum scapam definitiv de riduri

Femeile vor avea multe motive de sarbatorit. Descoperirea unei enzime ar putea cu timpul sa permita pastrarea mai indelungata a tineretii pielii.

Oameni de stiinta de la Universitatea din Newcastle (Anglia) au reusit sa identifice enzima care confera tinerete pielii, descoperire care ar permite dezvoltarea unor produse cosmetice apte sa refaca vitalitatea epidermei, informeaza ziare.com, care citeaza Direct Matin.

Mitochondrial complex II, numele acestei enzime descoperite de echipa condusa de profesorul Mark Birch-Machin, face ca pielea sa fie intinsa, supla si elastica in perioada tineretii, scrie The Telegraph. Cu timpul, actiunea ei scade si apar ridurile.

Click pe aceeasi tema:  Mihaela Bilic dezvaluie de ce ne plac alimentele dulci, grase sau sarate! Cum se face ca tot ce ne place ne pune silueta in pericol?

Odata enzima descoperita, cercetatorii doresc acum sa gaseasca un mijloc de refacere a pielii. Studiul publicat in Journal of Investigative Dermatology s-a desfasurat pe 27 de voluntari cu varste intre sase si 72 de ani.

spre