Sebastian Ghita a demisionat din PSD!

Sebastian Ghita a demisionat din PSD, precizand ca a avut o discutie serioasa cu Victor Ponta inainte de aceasta decizie.

”Am fost chemat de domnul Ponta la biroul dansului. Am avut o discutie serioasa despre evenimentele politice din ultima perioada. (..) Mi-a spus ca declaratiile pe care le-am dat sunt corecte, dar ca nu pot sa am initiative personale nediscutate cu colegii de partid. Am inteles punctul sau de vedere si am hotarat sa demisionez din PSD!”, a afirmat Sebastian Ghita, intr-o declaratie de presa.

El a tinut sa anunte ca ”nu va mai reveni in acest partid, cat timp chestiunile legate de comunism, coruptie si schimbarea legii partidelor politice nu sunt rezolvate”.

”Imi doresc ca Victor Ponta sa aiba puterea si mintea sa reformeze acest partid. Sunt un om tanar, mi-am construit cariera ca antreprenor, mi-am castigat o pozitie respectata in societatea romaneasca si nu cred ca eu trebuie sa-mi insusesc valorile reprezentate de Ion Iliescu”, a mai afirmat Ghita.

El a precizat ca ”Mircea Geoana si Marian Vanghelie au primit ce meritau”.

”Le-am spus colegilor de-acum un an ca tradeaza interesul comun pentru interesul personal. Geoana a vrut sa-l santajeze pe Ponta, cerandu-i functia de ministru de externe. M-a sunat sa imi spuna ca, daca Ponta nu il numeste ministru de externe, atunci va fi razboi in PSD”, a explicat Sebastian Ghita.

Potrivit acestuia, ”Vanghelie reprezenta ce este mai josnic si mai urat in partidele politice: coruptie, tradare, minciuna”.

”Am fost un adversar al lui Vanghelie de cand am intrat in PSD. Si cred ca ieri oamenii i-au aratat cu adevarat ce cred despre el. Nu poti sa ai un agramat, un neinstruit, un hot lider al partidului in Bucuresti, si sa castigi alegerile. Ne era rusine sa spunem in tara ca Vanghelie este unul dintre noi!”, a mai aratat Ghita.

Sursa: mediafax.ro
28 noi 17:47Cap Limpede
Loading...