Dupa anuntul facut de Tataee de la B.U.G. Mafia, pe numele sau real Vlad Irimia (41 de ani) ca se muta definitiv in Barcelona, si cunoscutul artist roman Mihai Margineanu a decis sa plece pentru totdeauna din Romania iar destinatia aleasa este tot in Spania. Mihai Margineanu si-a schimbat domiciliul intr-o localitate din sudul Spaniei, unde a cumparat anul trecut o casa, cu credit bancar.

Solistul care si-a obtinut anul trecut brevetul de pilot de linie si-a instalat sotia, pe Andreea si cei doi copii ai lor Tudor si Alexandra- in perspectiva in care va veni vremea in care va lua in serios meseria de pilot. Deocamdata serialul in care este distribuit –”Las Fierbinti” si a carui coloana sonora o semneaza, inregistraza recorduri de popularitate si nici cu propria sa trupa muzicala nu-I merge rau asa ca de vara pana in toamna sta mai mult in Romania.

Solistul a ales Spania este ca, in ultimii 10 ani, a fost principala tara unde si-a petrecut vacantele impreuna cu familia si prietenii sai.

Viata lui Mihai Margineanu s-a schimbat totalmente inainte sa implineasca 40 de ani. S-a lansat si consacrat in muzica la 37 de ani, din inginer a devenit solist, apoi actor, pilot de avion ultrausor apoi, pilot de linie.

Mihai Margineanu nu este singurul artist roman care alege sa- se mute in afara granitelor tarii. Compozitorul Bobby Stoica, cel care a compus majoritatea succelor Voltaj are o casa pe o plaja din Thailanda, Ionut Dolanescu petrece jumatate din an la proprietatea sa din Orlando, Florida, Gheorghe Gheorghiu isi petrece iernile in noua sa casa din Las Vegas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.