Rusii s-au cunoscut cu EXTRATERESTRII inaintea americanilor! VIDEO – Cap Limpede

Rusii s-au cunoscut cu EXTRATERESTRII inaintea americanilor! VIDEO

O poveste care circula pe Internet sugereaza ca Rusia a intrat in contact cu civilizatiile extraterestre cu zeci de ani in urma, scrie Huffington Post. Potrivit Vocea Rusiei, primul astfel de contact s-ar fi facut in 1942.

„La acea vreme, o serie de vizite diplomatice erau planuite pentru a discuta despre acest subiect, potrivit unor documente rusesti”, relateaza Vocea Rusiei.

O parte a acestei povesti are legatura cu o presupusa nava extraterestra care s-ar fi prabusit in 1969, la Sverdlovsk, si care ar fi fost recuperata de armata rusa. Mai mult, potrivit Vocea Rusiei, militarii rusi ar fi facut chiar si o autopsie unui extraterestru.

Daca scenariul va pare cunoscut este probabil datorita faptului ca seamana izbitor de mult cu legendara poveste a OZN-ului prabusit la Roswell, eveniment care s-a petrecut in 1947.

In ciuda explicatiilor oficiale, cum ca a fost de fapt vorba despre un balon militar care s-a prabusit in New Mexico, incidentul Roswell a fascinat opinia publica decenii la rând.

Huffington Post publica un material in care se intreaba ce interese se ascund in faptul ca Vocea Rusiei aduce din nou in atentia publicului presupusa autopsie a extreterestrului, dupa 15 ani de la documentarul prezentat de Roger Moore, in care era analizata autopsia.

„Daca aceasta poveste de la Sverdlovsk este insa un fals, de ce Vocea Rusiei, care in prezent are peste 100 de milioande de ascultatori, in 160 de tari, si este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune 5 statii radio din lume, aduce aceasta poveste din nou in atentia opiniei publice?”, se intreaba Huffington Post.


Sursa: jurnalul.ro

Citeste caplimpede

spre