Pe langa toate florile pe care le oferim femeilor este bine ca in ziua de 8 martie, sa spunem pentru cele mai dragi fiinte ale sufletului nostru si o rugaciune:

„Dumnezeule, rugandu-ma Tie pentru tatal meu si pentru mama mea, implinesc una din cele mai sfinte datorinte, pe care Tu ai pus-o asupra mea si anume: sa-i cinstesc si sa-i iubesc din tot sufletul meu si din toata inima mea.

Cea dintai din indatoririle mele catre ei este de a ma ruga tie totdeauna pentru sanatatea si bucuria lor, a ma supune si a-i ajuta din toate puterile mele.

O, Dumnezeule atotputernic, care binecuvintezi pe fii pentru parintii lor si adesea in dreapta Ta maine ii pedepsesti pentru greselile lor, primeste umila mea multumita pentru binefacerile pe care le reversi neincetat asupra lor.

Trimite-le, Preabunule, si-n viitor binecuvantarile Tale si le iarta lor greselile pe care, ca niste oameni, le vor fi facut. Tu poruncesti sa cinstesc in ei puterea Ta si sa le fiu recunoscator si multumitor pentru viata pe care mi-ai dat-o prin ei si pentru toate ingrijirile ce au avut si au pentru mine.

Ajuta-mi dar sa urmez poruncile Tale sfinte, sa le fiu supus, ascultator si sa nu fac nimic care sa-i amarasca si sa-i intristeze. Rasplateste-le, Preabunule, cu facerile Tale de bine pentru dragostea si ingrijirea neadormita pe care totdeauna o au pentru mine. Apara-i de toate nenorocirile si intristarile.

Da-le viata lunga, fericita, linistita si cu buna intelegere.

Fa-i partasi binecuvantarii Sfintilor Tai. Inmulteste-le roadele ostenelilor lor. Fa sa prisoseaca peste ei binefacerile Tale si sa sporeasca intru tot binele si intru indestulare, ca sa te binecuvantam in toate zilele vietii noastre. Amin!”

sursa: secretele.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.