Reteta care topeste grasimile si ajusteaza nivelurile hormonale – Cap Limpede

Reteta care topeste grasimile si ajusteaza nivelurile hormonale

Majoritatea dintre noi ne dorim sa pierdem in greutate si sa ne apropiem de imaginea modelelor noastre pe care le regasim pe copertile revistelor sau pe sticla televizorului.

Pentru a ajunge la acest scop trebuie sa dobandim cateva minime cunostinte. Astfel, e bine de stiut ca intre nivelurile de hormoni si pierderea in greutate exista o stransa relatie de conditionare reciproca. Hormonii controleaza masura si modul in care slabim, precum si metabolismul, localizarea in corp a grasimilor acumulate, senzatia de foame si tabieturile alimentare.

Click pe aceeasi tema:  Cum putem dezactiva hormonii care provoaca ingrasare!

Din aceasta cauza, orice dezechilibru hormonal poate avea un impact negativ asupra eforturilor tale de a pierde in greutate. Desigur, daca faci exercitii cardio pe banda de alergare si renunti la chipsuri vei reusi sa slabesti, numai ca, pe fondul unor dezechilibre hormonale, rezultatele vor intarzia sa apara.

In schimb, daca stii cu exactitate modul de functionare a hormonilor si cum poti sa le reduci gradul de reactivitate, cu siguranta ca vei pierde kilogramele in plus mult mai repede, scrie cristi iacov pentru secretele.

Click pe aceeasi tema:  Cum putem dezactiva hormonii care provoaca ingrasare!

Ce este echilibrarea hormonala?

spre