Doi tineri jurnalisti, Madalina Rosca si Paul Arne Wagner, au decis sa mearga in Teleorman pentru a vedea ce cred cu adevarat localnicii despre Liviu Dragnea si cum arata judetul dupa ce a fost condus aproape 20 de ani de actualul lider al PSD.

Ei au fost in mai multe localitati din Teleorman. Mizeria si saracia sunt prezente peste tot si foarte evidente. Cum la fel de evidenta este pentru mai toti localnicii implicarea lui Liviu Dragnea in toate matrapazlacurile din judet.

„Pe strazile din Teleorman, pavate cu multe milioane de catre Tel Drum, intalnesti sate asezate in peisaje fermecatoare, dar cu jumatate dintre case goale, parasite de locuitorii care au hotarat sa dea o sansa vietii lor in alte judete sau in strainatate, pentru ca, asa cum spun cei care inca mai rezista, singurul pentru care mai poti lucra in Teleorman este Dragnea, impersonat fie de Tel Drum si companiile-surori, fie de administratia publica“, se afirma la inceputul reportajului.

Oamenii se plang ca Dragnea a cumparat paduri, pe care le-a inconjurat cu gard electrificat, si lacuri, unde nimeni nu mai are voie sa pescuiasca in afara de apropiatii sefului PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.